FRESH
Kylie Jenner, într-o rochie transparentă pe Instagram! Imaginile au ...
Radu Albot, calificat în sferturi la turneul din Singapore
Zodiile cărora nu le este frică de singurătate
Motivul pentru care Simona Halep s-a imunizat cu vaccinul Pfizer. ...

Margareta Răducanu A REVENIT LA TV: Sunt ca peștele în apă!

Margarita Răducan a revenit la TV, va modera emisiunea “Important” de la TVC21. Astfel, a dezvăluit câteva detalii în acest sens, informează SHOK.md

“Prima emisiune a fost miercurea trecută. Voi modera emisiunea IMPORTANT de la TVC 21 pe teme sociale. Acum fac parte din familia frumoasă a echipei TVC 21 unde voi împărți studioul împreună cu Daniel Lachi la IMPORTANT. Sunt responsabilă de domeniul social.

Sunt nespus de bucuroasă că voi putea fi împreună cu telespectatorii, conectată în fiecare zi de miercuri la ora 21.30 la realitatea zilei. Vom dezbate teme care necesită atenţie din partea oficialilor. Sper că, nu doar eu voi genera teme de discuţie, dar şi cei care ne vor urmări au tot dreptul să propună unele subiecte. Le voi fi recunoscătoare!

Cum e revenirea? E fantastică! E copleșitoare….e plină de adrenalină, acel sentiment de care ne molipsim pe viață! Sunt acum ca peștele în apă, cum se spune. Îmi doresc să pot schimba mentalități, să formez o deprindere la moldoveni de a-și cere drepturile,” a dezvăluit Margareta.

SHOK.md


FEB 3, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...