FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

Mariana Mihăilă a răspuns provocării. Cu siguranță NU ȘTIAI aceste lucruri!

Despre cea mai mare provocare, regretele sale, dar și multe alte curiozități a acceptat să ne povestească și interpreta Mariana Mihăilă. Ce anume a avut de spus artista aflați mai jos:

„Cel mai important pas în cariera mea... a fost atunci cînd am scris piesa „Dulce mamă”, pentru că anume acest cântec mi-a adus succesul și a devenit hit- primul șlagăr din cariera mea, datorită căruia am devenit cunoscută. Chiar și după 7 ani după lansare această melodie este actuală și mai e solicitată fapt care mă bucură nespus de mult. Sper că va rămâne o piesă nemuritoare o dată ce trezește emoții și lacrimi de fiecare dată când o interpretez.

Prima dată pe scenă… m-am simțit ca peștele în apă. Mi-am dat seama că ăsta e drumul pe care vreau să-l urmez în viață.

La filmările primului videoclip… am trăit o experiență inedită. Sunt senzații de nedescris atunci când faci ceva pentru prima oară.

Cel mai mare regret al meu… este că am avut încredere în oameni care nu meritau, fiindcă ulterior m-au rănit, dar și asta e o experiență în viață și te maturizează…

Cel mai mult am cheltuit… investind în muzică ( piese, clipuri, ținute scenice).

Mașina visurilor mele… este mașina confortabilă și care consumă puțin 🙂

Țara în care mi-aș dori să trăiesc… și în continuare rămâne a fi Moldova. Eu mă simt bine aici, sunt fericită aici, aici e toată familia mea, aici e publicul meu și nu aș putea să mă despart de toate astea…și tot ce îl rog pe Dumnezeu e să fie mereu pace în țara mea și niciodată război.

Motto-ul meu în viață…Orice nu s-ar întâmpla nu-ți pierde nicicând speranța și credința în Dumnezeu, fiindcă după noapte vine zi, după furtună neapărat mai devreme sau ma târziu va apărea și soarele…

Provocarea cea mai mare… urmează să o trăiesc!

Niciodată…nu aș trăda încrederea oamenilor dragi”.

Natalia MORARU


IUN 17, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...