[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul
La ce zodii luna august îi va purta noroc
FOTO Jennifer Aniston dezvăluie secretul cu care-și menține silueta
Cleopatra Stratan a mers pentru prima dată la piscină anul acesta.Cum ...

Mariana Mihăilă datorită ținutei ei a adus primăvara la „Șlagărul Anului”!

Interpreta Mariana Mihăilă, așa cum era de așteptat, a etalat, sâmbătă seară, o rochie superbă, cu care a reușit să stârnească foarte multă curiozitate. Cu cine s-a sfătuit interpreta pentru a arăta atât de bine și cât a costat-o să fie atât de frumoasă, aflați chiar din acest material.

SHOK.md a contactat-o pe Mariana Mihăilă și am aflat că de fapt, ținuta ei nu a fost aleasă la întâmplare, ci a fost una care să corespundă cu  piesa pe care a interpretat-o.

hit8

,,Așa precum stilistul spectacolului este Valentina Radcenco, m-am consultat cu dumneaei în privința ținutei. Rochia a fost aleasă ca să se potrivească cu piesa. Aveam nevoie de vestimentație gingașă, vaporoasă, feminină, cochetă, primavăratică, așa precum am cântat piesa ,,Lalele”. Doamna Valentina Radcenco analizând ultimele colecții de la ,,ART PODIUM” mi-a propus această rochie. Am probat-o, mi-a venit perfect, mi-a plăcut și mie ce am văzut în oglindă și am zis că îmbrac ținuta respectivă la spectacol”, a declarat Mariana.

La capitolul preț, interpreta a spus că a luat-o “în chirie și prețul a fost unul rezonabil”.

hit2

Menționăm că, coafura și machiajul Marianei Mihăilă a fost realizat de stilistele ArgenTina și Cristina Chirtoaca-Coroletschi.

Natalia MORARU

 

 


DEC 1, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...