[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
TREI GENERAȚII, într-o imagine! Veronica Vizant – alături de mama ...
Diana Munteanu a pozat în costum de baie la 41 de ani. Ce corp tonifiat ...
Instrumente de îngrijit părul pe care orice femeie trebuie să le aibă ...
Horoscop 14 iulie 2020. Vizită neaşteptată şi o cină romantică

Melissa A AVUT COLICI! Kătălina Rusu: Acea perioadă de timp ne părea o veșnicie!

Interpreta Kătălina Rusu e mămică de câteva luni, astfel că nu ezită să împărtășească experiențele prin care trece. Recent, a dezvăluit că fiica sa, Melissa, a fost printre bebelușii care s-au confruntat cu colici în prima perioadă, informează SHOK.md.

Ea a povestit că, istorioara cu colicii a pornit puțin mai devreme, fiind însărcinată, în ultimele săptămâni adesea primeam sfaturi de la mămicile cu experiență de pe Instagram, un mesaj cu recomandare de medicament pentru colici a venit își timp ce pregătea geanta pentru maternitate și respectiv mica farmacie pentru bebița ce urma să apară pe lume. „Decide fiecare pentru sine. La drept vorbind, pe atunci chiar nu mi-era încă gândul la medicamente și chiar problemuțele cu care se confruntă o tânăra mămică cu bebelușul său”, a mărturisit artista.

Totodată, Kătălina a spus că primea recomandări aproape zilnic, încă de la maternitate, „însă în zădar, când au pornit colicii, farmacia casnică a Melissicăi creștea în fiecare zi cu câte un produs nou, cheltuieli bunișoare, deoarece tot ce este creat pentru copii este sau la preț dublu sau la triplu, iar eficiență zero”.

Artista a spus că, la recomandarea pediatrului, a renunțat la tot ceea ce era acasă și împreună au găsit formula potrivită pentru bunăstarea copiliței lor.

De colici am scăpat intr-o luna și jumătate, timp care părea o veșnicie” – a mărturisit mămica.

SHOK.md


MAI 7, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...