FRESH
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...
Dwayne Johnson se luptă cu depresia de la 15 ani. Suferinţa care i-a ...

Natalia Barbu l-a arătat PE FIUL LOR, într-o sesiune FOTO de familie: „Victoraş, intuiesc eu că, va urma drumul afacerilor, are genele tatălui”

Interpreta Natalia Barbu nu-l mai arătase pe fiul ei cu omul de afaceri Nicolae Sota încă din vremea când era bebeluș, iar acum, în urma unei sesiuni foto pentru o revistă autohtonă, au apărut imagini cu Victor, care are deja 7 ani și e elev în clasa a doua, informează SHOK.md.

„Bărbaţii mei sunt bine! Victoraş e un domnişor cu atitudine, cu personalitate. E mare deja, în clasa a doua. Îi seamănă tatei, adică lui Nicolae. Creştem un haiduc sensibil, aşa cum e sufletul meu! Eu rămân în continuare prinţesa familiei. Cu soţul suntem bine, au trecut opt ani de la nuntă. Nici nu pot să cred! Dar uite că se poate şi după atâta timp să fii fericit şi împlinit. Să ne ajute Dumnezeu să trecem şi de douăzeci de ani, şi mai mulţi chiar”, a spus artista pentru revista VIP Magazin.

De asemenea, ea crede că Victoraș va păși pe urmele tatălui. „Victoraş, pe lângă faptul că e şcolar, intuiesc eu că va urma drumul afacerilor, are genele tatălui. Nu neg, are şi auz muzical, însă nu prea îl văd eu cu artiştii. Poate pentru cultura lui generală va studia un instrument, nu ştiu, vom trăi şi vom vedea. Contează să fie sănătos şi să aleagă drumul care îi place”, a mai spus Natalia, pentru sursa citată.

SHOK.md
Foto: vipmagazin.md


NOI 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII