[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(video)The Motans s-a reîntors cu o nouă piesă
(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul
La ce zodii luna august îi va purta noroc
FOTO Jennifer Aniston dezvăluie secretul cu care-și menține silueta

Natalia Gordienko – declarații, ÎN PREMIERĂ, despre FIUL EI, tatăl copilului și maternitate!

Interpreta Natalia Gordienko a vorbit, în premieră, despre nașterea copilului său și despre maternitate, în general. Așa cum se vehicula, nașterea a avut loc în Franța, la finalul lunii noiembrie, iar micuțul se numește Cristian și avea la naștere 3500 grame și 52 centimetri, informează SHOK.md.

În cadrul emisiunii „O seară perfectă” de la Pro TV, Natalia a spus că a preferat să păstreze un pic misterul, pentru că fericirea cere liniște.

„Sunt bine, sunt fericită, lucrurile s-au schimbat mult, dar spre bine. Sunt carieristă, sunt foarte activă și a fost un pic greu să mă retrag. Dintr-o dată totul a dispărut și am trecut în umbră în așteptarea copilului”, a povestit ea.

Natalia a spus că sarcina a trecut bine, fără probleme. Primele 6 luni s-a aflat în Moldova, iar apoi a mers în Franța, acolo unde a și născut natural și, potrivit ei, nașterea a fost grea și a durat 6 ore. „Am pus 20 de kilograme, au mai rămas 6,5 kilograme”, a adăugat ea.

Ce ține de micuțul Cristian, fericita mămică a spus că semănă și cu mama și cu tata, încă nu e foarte clar, dar e un băiețel inteligent, cuminte și serios.

Artista așa și nu a vrut să spună cine e tatăl copilului. „Important este că sunt fericită. Sunt foarte fericită”, a subliniat ea, precizând că a trecut prin multe greutăți și dezamăgiri, iar acum totul e altfel.

Totodată, Natalia a spus că se bucură că a reușit să devină mămică până la 30 de ani – vârstă pe care a împlinit-o pe 22 decembrie.

Interpreta a precizat că alăptează micuțul și astfel trebuie să fie mai mereu acasă, pentru că Cristian mai mereu dorește să mănânce. Bebelușul are și colici, iar Natalia a mărturisit că doarme 2-3 ore pe noapte.

Cristina TOMAC


IAN 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...