[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(video)The Motans s-a reîntors cu o nouă piesă
(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul
La ce zodii luna august îi va purta noroc
FOTO Jennifer Aniston dezvăluie secretul cu care-și menține silueta

NU E UȘOR să fii părinte! Interpretă – mamă a 3 copii: Nu știe nimeni unde este hotarul intre „prea sever” si „prea permisiv”

Interpreta Ana Sîrbu, care împreună cu producătorul Radu Sîrbu crește 3 copii, mărturisește că nu e ușor să fii părinte, iar copiii cel mai mult au nevoie de iubire, informează SHOK.md.

„Să fii părinte nu este ușor. Nu știe nimeni unde este hotarul intre “prea sever” si “prea permisiv”. Nu te învață nimeni cum să fii părintele și în același timp prietenul copilului tău. Nu există nici măcar o singură lecție de #parenting la școală, chiar dacă este inevitabil una din cele mai importante “meserii” ale vieții. Cert este că puteți crește niște copii fericiți alegând oricare din cele două opțiuni (severi sau permisivi) atâta timp cat vă iubiți copiii și le oferiți nu doar cadouri, dar și grija, atenția si timpul vostru, făcându-i sa se simtă importanți și prezenți in viața voastră, precum și voi în a lor. Copiii au nevoie să știe că sunt iubiți”, a scris Ana, pe Facebook.

SHOK.md


IUN 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...