FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

NU S-AU VĂZUT 18 ani, iar acum i-a făcut o surpriză! Adrian Ursu: „Îi Mulțumesc că mi-a schimbat viața prin sfaturi și îndemnuri bune” VIDEO//

Interpretul Adrian Ursu, cât stă acasă, are multe activități și mai face și diverse surprize, pentru care nu avea timp anterior. Recent el a făcut o surpriză profesoarei sale, Tatiana Lupan, cu care nu s-au văzut de 18 ani, informează SHOK.md.

„Nu ne-am văzut de când am absolvit Colegiul de Muzică “Ștefan Neaga”!? Mulțumesc din suflet și plecăciuni tuturor profesorilor mei de la: Liceul “Petru Ștefănucă” și Școala de Arte din Ialoveni, profesorilor de la școala 22 și 24, de la Colegiul de Muzica “Ștefan Neaga” și Academia de Muzică/Teatru și Arte Plastice! Tuturor profesorilor care mi-au dat sfaturi și învățat muzică: Mihai Damaschin, Eugenia Railean, Larisa Șuliga, Octavian Coteț… și la toți de la care am învățat ceva: Iurie Boldurat, Vitalie Cernat, Tudor Chihai, Petrica Borta, Sergiu Mârza, Veaceaslav Cotorobai, Igor Miscoi, Alexandru Vdovicenco, Vlad Țapeș, Ilie Valuță, Nicolae Bordeianu, Sergiu Musteata… Dacă am uitat de cineva, dați-mi în obraz și scuzați-mă!

Va cuprind pe toți!

Azi am hotărât să o surprind pe d.Tatiana Lupan, pentru că ne-a învățat să căutăm, să ascultăm multă muzică, ne-a predat diferit, modern, altfel! ?

Cine a învățat la ea, nu o va uita niciodată! Îi Mulțumesc că mi-a schimbat viața prin sfaturi și îndemnuri bune:

De ex. îndemnul de a face lecții timp de un an cu copiii de la Centrul Comunitar pentru Copii cu nevoi speciale de la Botanica.

A fost o experiență care m-a marcat: copii în cărucioare, copii cu deficiențe de auz sau locomotorii… ei învățau cu noi să cânte, învățau instrumentele muzicale… iar noi învățam să lucrăm cu ei fără teamă, milă sau alte sentimente de care ei nu au nevoie! Învățam prin 2000, să nu facem diferențe între oameni și să avem o atitudine corectă, bună!

Mulțumesc pentru tot!

P.S. Vă îndemn și încurajez și pe voi, (că tot avem timp acum ), sunați, vizitați și bucurați oamenii dragi, care au făcut ceva pentru voi!”, a mărturisit artistul, pe Instagram.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Adrian Ursu (@adrianursuofficial)

SHOK.md


MAI 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII