[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
FOTO / Cât de mult a slăbit Bianca Rus. I se văd oasele!
(Foto) Un mini ghid pentru ALEGEREA COSTUMULUI DE BAIE- după siluetă!
Eugen Doga, despre problemele artiștilor și ale cetățenilor pe timp ...
Dwayne Johnson scoate din buzunar milioane de dolari pentru pasiunea ...

O adolescentă din Republica Moldova A FĂCUT FURORI la „Next Star România”! „E știut că de acolo vin copii extrem de performanți” VIDEO//

Cătălina Solomac, de 12 ani, din Republica Moldova, eleva Centrului „SIS N BRO”, a făcut furori la „Next Star România”, sezonul 10, ediția I, vinerea trecută, fiind prima care a ieșit pe scenă. Adolescenta a cântat piesa „Bang, bang” interpretată în original de Jessie J, Ariana Grande și Nicki Minaj, și a făcut un adevărat show, informează SHOK.md.

Jurații s-au declarat impresionați de felul cum arată, de ochii ei albaștri, de vocea ei, dar și de programul încărcat pe care-l are.

Ștefan Bănică Jr. a spus că are „stofă de star” și a spus că seamănă cu actrița Amanda Seyfried.

„Mulți spun de copii din Republica Moldova că au cumva o seriozitate mai mare decât cei din România, și cred că ține și de cultura lor, ține și de educația rusească cumva”, a spus Loredana.

„E știut că din republică vin copii extrem de performanți, extrem de performanți. Și mai au norocul ochilor deschiși” – a spus Dorian Popa.

Cătălina a primit trei de „da”. Și a spus că dacă ar câștiga marele premiu „Next Star” – 20 de mii de euro, ar construi un adăpost pentru animale.

Vedeți prestația ei și comentariile juraților din minutul 5:

SHOK.md

 


MAR 20, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...