FRESH
La doar 16 ani Charlie D'Amelio a doborât recordul de 100 de milioane ...
Cum reacționează zodiile atunci când sunt înșelate
Actorul Alexander Ludwig din serialul „Vikingii” s-a logodit
Cât a costat rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu. Vedeta a decis ...

O interpretă candidează la funcția de DEPUTAT: "Pentru voi...

Interpreta de muzică populară, Zinaida Bolboceanu va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie. Artista a anunțat că va candida pe circumscripția uninominală nr. 35 – Căușeni, iar pe lista de partid va fi alături de liderii unioniști, Anatol Ursu, Ion Leașcenco, Alina Panico, Vasile Costiuc, care și-au anunțat intenția de a participa în cursa electorală, informează SHOK.md.

,,O noutate bună! Am depus dosarul de participare în cursa electorală pe circumscripția uninominală nr. 35 Căușeni. Vreau să ajut tinerii unioniști care și-au anunțat candidaturile la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Pentru voi am făcut acest pas! Înainte, spre Marea Unire!“ a declarat Zinaida Bolboceanu într-o intervenție live pe Facebook.

De menționat că, pentru a fi înregistrată candidata, este nevoie de colectarea a 250 de semnături.

Zinaida Boldoceanu este interpretă de muzică populară din Republica Moldova, care militează pentru Reîntregirea Țării. De-a lungul activității sale artistice a participat alături de interpreți din România la festivaluri și evenimente de marcă, unde a cântat dorul Basarabiei. Pe 25 noiembrie 2018, Zinaida Bolboceanu a semnat pentru reunire în cadrul campaniei ,,1 milion pentru Unire’’.

SHOK.md


IAN 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...