[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

O interpretă VA CANDIDA pe aceeași circumscripție cu Premierul Filip: „Va fi cea mai mare bătălie”

Interpreta Maria Stoianov și-a anunțat intenția de a candida ca independent la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în circumscripția Strășeni. Cunoscuta violonistă, compozitoare și interpretă a declarat că se află „într-un proces de pregătire” și deja știe ce are de făcut în cazul în care va ajunge în Parlament, informează SHOK.md cu referire la www.politics.md.

 „O astfel de inițiativă nu trebuie să vină de undeva. Un cetățean care gândește, simte și are dragoste de neam și țară nu trebuie să fie împins de cineva. Eu independența unui candidat o văd altfel, numai nu ca independența din țara noastră”, a declarat Maria Stoianov pentru Deschide.MD.

Potrivit candidatei, pe aceeași circumscripție va candida și premierul Pavel Filip, dar la sigur vor fi și candidați ai Blocului „ACUM”, de aceea, „o să fie cea mai mare bătălie și cea mai mare concurență.” „Sunt conștientă și rațională, iar până pe 26 decembrie, când va fi înregistrarea candidaților, trebuie să-mi calculez foarte treaz puterile. Puterea mea de convingere este foarte mare, dar un candidat mai trebuie să fie și rațional, să cunoască anumite lucruri. Eu știu că sunt susținută de unii oameni și personalități, dar trebuie să mai analizez ce are neamul meu de câștigat din asta”, a mai adăugat Maria Stoianov, precizând că  „nu vrea să fie între două clanuri și nu vrea să își păteze numele ca om de cultură”.

SHOK.md


DEC 25, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...