FRESH
Zodiile care își vor găsi jumătatea în luna noiembrie
FOTO Milionarul Gianluca Vacchi în vârsă de 52 ani va deveni curând ...
Speak a sărbătorit cea de-a 34-a sa aniversare. Ce a făcut cântărețul ...
Aliona Triboi a lansat noul videoclip la piesa: "Ce-i cu tine, lume?"

Olga Buzova mai avea nevoie de timp pentru a ieși PE SCENA DE LA BĂLȚI! Uite ce a făcut Renato Usatîi între timp, cu tinerii de acolo! VIDEO//

Renato Usatîi, primarul municipiului Bălți, a organizat, cu susținerea Fundației sale, un mega concert, de Ziua Studenților, la Bălți. După câteva ore de distracții, pe scenă a ieșit primarul municipiului, el a felicitat studenții și elevii și le-a promis că va face tot posibilul pentru ca ei să poată rămâne acasă și să se implice în dezvoltarea orașului Bălți, dar și a țării, informează SHOK.md.

Înainte să plece de pe scenă, Usatîi a anunțat intrarea interpretei și prezentatoarei tv din Rusia Olga Buzova. Însă așa cum artista a mai avut nevoie de câteva minute de pregătire, primarul a trebuit să mențină atenția publicului.

Usatîi s-a descurcat însă de minune și chiar a dat dovadă de ingeniozitate. Cunoscut pentru pasiunea sa față de muzică, el a fredonat cu publicul la unison versurile melodiei “Самый лучший день” interpretată de Grigorii Leps. În scurt timp, pe scenă și-a făcut apariția îndrăgita cântăreață.

De menționat că, tinerii s-au distrat și pe ritmurile melodiilor interpretate de artiști precum Ionel Istrati, Doinița Gherman, Vanotek, Filatov & Karas. Primarul de Bălți, Renato Usatîi le-a promis elevilor și studenților că o astfel de petrecere grandioasă va fi organizată în fiecare an de Ziua Internațională a Studenților.

Vedeți totul din minutul 12.00:


SHOK.md


NOI 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII