FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

Orchestra municipală AVANTI COLINDĂ BĂTRÂNII din aziluri! Roxana: „Cel mai mult ei au nevoie de comunicare” FOTO&VIDEO//

Interpreta Roxana se implică în acte de caritate ori de câte ori poate, iar cel mai recent gest frumos a fost făcut, ieri, în ajun de Sfântul Vasile. Orchestra municipală AVANTI cu soliștii Roxana și Serj Kuzenkoff au vizitat azilul de bătrâni de la Sărata Galbenă, urându-i și încântându-i cu melodiile și vocile lor pe cei care-și petrec zilele acolo, informează SHOK.md.

„Ne-am propus să colindăm bătrânii de la azilul republican și invalizi – am fost de Anul Nou la ei. Ne-au ajutat și niște oameni cu suflete mari, astfel încât am mers la ei nu doar cu colinde și piese de suflet, dar și cu daruri. Iar în ajun de Sfântul Vasile am fost la azilul de la Sărata Galbenă… am mers cu colaboratorii unei companii din Chișinău, care patronează de mai mulți ani acest azil, astfel am reușit împreună să le aducem nu doar bună dispoziție, dar și câte ceva din cele necesare… dar cel mai mult ei au nevoie de comunicare! Ne-am simțit extraordinar împreună!”, a declarat Roxana, pentru SHOK.md.

De asemenea, ea a spus că întotdeauna participă la evenimente de caritate, dar la un azil de bătrâni a fost abia acum. „Mă sensibilizează foarte mult bătrânii”, a precizat artista.

Roxana a mai spus că pentru 2020 urmează să planifice împreună cu Direcția Cultură a Primăriei mun. Chișinău unde vor mai merge. „Dar, cu siguranță, vom continua să realizăm lucruri frumoase nu doar de sărbători”, a spus ea.

Potrivit artistei, în Republica Moldova sunt 31 de aziluri de bătrâni și ei își doresc să meargă, cel puțin, acolo unde e cea mai mare nevoie de prezența lor.

SHOK.md

 


IAN 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...