[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

PÂNĂ LA LACRIMI! Interpreta Nata Boboc, eroina unui scurt metraj dedicat persoanelor DIAGNOSTICATE CU CANCER: „A fost foarte complicat…” VIDEO//

Interpreta Nata Boboc este eroina unui nou video emoționant până la lacrimi… De această dată este vorba despre un film de scurt metraj dedicat persoanelor diagnosticate cu cancer – „Любя, уйду за солнца луч…”, informează SHOK.md.

Artista a spus că filmul are scop de a susține persoanele care au avut sau au „tragedia diagnozei – oncologie”, de a susține Organizația Națională „Save MAXIMum Lives”.

„A fost foarte complicat de redat emoțiile, pe car ele-ai depășit în realitate, dar, în același timp – extrem de ușor, ca nu era nevoie să le joci…! Sunt recunoscătoare tuturor celor cu inimă de aur, care au fost, sunt și vor fi alături de cei care luptă din răsputeri cu această diagnoză teribilă, menită să le ridice pe cel mai înalt nivel al înțelepciunii pure! Sănătate familiilor Dvs., restul e în puterile noastre!”, a spus ea, pentru SHOK.md.

Nata a mai precizat că fondatorul companiei este Igor Vintila, cel care câțiva ani în urmă și-a pierdut copilul din acest motiv.

Amintim că, anterior, Nata Boboc a realizat și un videoclip dedicat tuturor persoanelor diagnosticate cu Sindrom Down.

SHOK.md


SEP 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...