[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Visele devin REALITATE! Antrenoarea de fitness: ,,AM OBȚINUT mai mult ...
Lilu: „Moldova e ca o femeie. Când e respectată și iubită, devine ...
Pandemia a adus și BENEFICII! Cristina Lisnic: ,,Toți se plâng, iar ...
Cu muzica ÎN SUFLET încă din copilărie! Ginia: ,,Cânt de când mă știu”

Pandemia I-A JUCAT FESTA, nu poate lansa clip nou! Interpretă: „Nu avem nici un venit. Câștigam din evenimente private mai mult…”

Interpreta Diana Stoica a pregătit un videoclip nou, dar din lipsa resurselor financiare nu poate fi lansat. Pandemia i-a dat toate planurile peste cap și acum nu are nici un venit, informează SHOK.md

„Urma să fie lansat în această primăvară. Din păcate, nu a fost posibil și încă nu este posibil. Cu părere de rău, a dat peste noi acest virus, s-a început carantina și absolut toate evenimentele, atât private, cât și publice s-au stopat, s-au anulat, s-au au fost mutate pe altă dată. Respectiv, în această primăvară nu avem nici un venit. Cunoaștem situația din Republica Moldova și cum stă arta în general. Dacă până acum câștigam din evenimente private mai mult, pe baza acestora făceam mai departe toate producțiile. S-au stopat evenimentele, s-a stopat și munca noastră, din păcate”, a spus Diana, pe canalul său de YouTube.

Totodată, interpreta a dezvăluit că are pregătite două melodii noi.

„Am 2 melodii noi, foarte frumoase, la care țin foarte mult. Probabil una dintre ele este preferata mea din tot repertoriul de până acum. Ceva nou, ceva inedit, am făcut un pic de experimente, am jucat cu vocea. Avem niște texte superbe. Mai trebuia să filmăm un videoclip la una din ele, din păcate, nu sunt resurse financiare”, a mai adăugat ea.

Cristina TOMAC


MAI 4, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...