FRESH
(video) Un tânăr a căzut de pe balustrada unui escalator, în timp ...
Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat ...
Doina Stratan, cu sânii la vedere, în cea mai transparentă lenjerie: ...
Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

Patric Hanganu, despre SUCCESUL de la „Românii au talent”: Am plâns continuu vreo 20 de minute…Momentul nu a fost atât de bun cum am vrut eu”

Interpretul Patric Hanganu a uimit cu vocea sa la „Românii au Talent” şi s-a ales cu 4 de „Da”. Astfel, el a povestit despre emoţiile trăite după concurs, dar şi despre alegerea piesei, informează SHOK.md.

„Să ştiţi că pentru mine, chiar felul cum m-am comportat eu după ce s-a început show-ul a fost uimitor. Pentru că eu fix ca un nebun m-am comportat. Mergeam cu prietenii prin oraş, în maşină şi într-un moment dat au început să mă ceară în prieteni pe Facebook şi Instagram. Mi-am dat seama că s-a început show-ul, numai că în România arată cu o oră mai devreme decât în Moldova. Mă râdeam, ţipam, eram atât de fericit – nu ştiam cum să-mi exteriorizez fericirea. Când am ajuns acasă, aşa de tare am început să plâng, dar nu că plângeam, dar „boceam”, fix ca un copil mititel şi asta a durat vreo 20 de minute în continuu. Nici nu ştiu ce simţeam, îmi părea bine că s-a auzit vocea mea. Pentru că eu am tăcut întotdeauna, mai mult am iubit să tac şi să fac. Întotdeauna am simţit în interiorul meu că eu reprezint ceva, dar din cauza trecutului mulţi oameni nu mă luau în serios.

Cu 4 ani în urmă nu cântam atât de bine, cântam slăbuţ, acum am muncit foarte mult, mulţi ani am exersat şi pot să spun că eu cânt mult mai bine decât cântam atunci. Nu-i vorba de copilărie grea, dar de aceea că am cântat în stradă, mulţi oameni – „ei, cântă şi aista””, a dezvăluit Patric, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV.

De asemenea, interpretul a avut mari emoții mult fiind pe scenă, căci nu auzea muzica. „Am simţit nişte emoţii pe care nu le-am trăit niciodată în viaţă. De fapt, sunt dat cu scena, cu publicul, dar când am urcat pe scenă am simţit aşa nişte emoţii, nici nu ştiu cum să-i spun, neîncredere sau frică. Pentru că ştiam în faţa cui voi fi, în faţa cui mă voi prezenta şi ştiam că momentul acesta ar putea să-mi dea o nouă scară pe care să păşesc, de aceea îmi făceam foarte mari griji. Când am urcat pe scenă, parcă şi acum trăiesc momentul cela, am venit în faţa publicului, nu vedeam pe nimeni, parcă totul era alb şi nu auzeam nimic. Când cântam, ori din cauza emoţiilor, ori din cauza că nu funcţiona totul atât de bine – nu prea auzeam muzica şi la un moment cântam cu ritmul de la picior, pentru că chiar nu auzeam. Din cauza asta momentul nu a fost atât de bun cum am vrut eu, a fost mai slab de cât pot, dar mă bucur că s-a primit. În piesă sunt unele momente, ridicări care sunt foarte riscante, foarte complicate şi dacă cumva nu pui poziţia corect poţi să ratezi, şi dacă ratezi, gata ai pierdut momentul. Am retrăit, nu auzeam. Am vrut să uimesc oamenii, să-i surprind, pentru că publicul nostru din ţară s-a obişnuit cu „Galbenă gutuie” şi „Sfântă mi-i casa”. Eu am ales piesa pentru ca să surprind. Mă bucur că oamenii au reacţionat, eu nici nu m-am aşteptat. Este piesa în care eu mi-am pus în valoare, cred că, talentul”, a spus el, pentru sursa citată.

Cristina TOMAC


MAR 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...