[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
OAMENI ca AMBALAJE! Maggy Platon: E mult mai simplu să treci prin ...
TREI GENERAȚII, într-o imagine! Veronica Vizant – alături de mama ...
Diana Munteanu a pozat în costum de baie la 41 de ani. Ce corp tonifiat ...
Instrumente de îngrijit părul pe care orice femeie trebuie să le aibă ...

Pe Emily Istrate o cunoști, dar NU ȘTII CE SORĂ FRUMOASĂ ARE! A defilat la Milano, alături de Bella Hadid și Irina Shayk! FOTO//


Pe interpreta Emily Istrate o cunosc mulți, nu doar din țară, dar și de peste hotare, dar iată despre sora ei mai puțin se cunoaște. Adolescenta are o soră mai mare, Camelia Bocan, care se bucură de succes în domeniul modellingului, informează SHOK.md.

Camelia și-a făcut studiile în Marea Britanie, University of Stirling, la facultatea de Business Law, cunoaște câteva limbi străine și a semnat un important contract în domeniul modellingului.

Modelul a semnat, în acest an, un contract cu una dintre cele mai cunoscute agenții din Milano, astfel împlinindu-și marele vis – a fost selectată să defileze pe scena Milano Fashion Week 2020, în februarie curent, alături de celebrele modele Bella Hadid, Irina Shayk, Kaia Gerber și altele, prezentând noile colecții ale marilor designeri.

„Sunt foarte mandră pentru succesele surorii mele și pot spune chiar că este cel mai mare idol al meu…”, a mărturisit Emily, pentru SHOK.md.

SHOK.md


MAI 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...