[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cea mai scumpă mască din lume, din aur şi cu diamante încrustate, ...
Ai mașină? VEZI ce se întâmplă atunci când conduci cu geamurile deschise
FOTO / Cât de mult a slăbit Bianca Rus. I se văd oasele!
(Foto) Un mini ghid pentru ALEGEREA COSTUMULUI DE BAIE- după siluetă!

PERIOADĂ GREA! Cătălina Carauș: „Practic sunt alergică la tot ce zboară prin aer”

Actriţa şi interpreta Cătălina Carauș, de când a revenit la Chișinău de la Londra, a dezvoltat alergii respiratorii şi are perioade mai grele, maiales primăvara. Despre aceasta a vorbit pe pagina de Instagram, informează SHOK.md.

„În ultimii 2 ani, de când sunt acasă, am dezvoltat mai multe alergii respiratorii. Practic sunt alergica la tot ce zboara prin aer. Această perioadă, când totul înfloreşte este extrem de grea pentru mine pentru că am mereu nasul înfundat, dureri de cap, îmi este greu să respir, iar coardele vocale se inflameaza şi irita foarte mult din cauza alergenilor (chiar şi a pastilelor antihistaminice) şi în acelaşi timp muschii feţei devin tot mai greu de manipulat, iar asta e vital pentru cineva care cântă.

Atunci când facem exerciţii vocale avem nevoie foarte mult să punem la lucru toate “sferele” aparatului vocal! Eu încep cu capul, pentru ca este unicul loc unde vocea rezoneaza şi o “trezeste” bine! (At least it works for me) “Capul” e un fel de triunghi format din muşchii pometilor şi centru frunţii. În timpul alergiilor vocea “cade” mult aşa că pentru mine e foarte important să o “ridic” în cap ca să sune. Până când nu prea îmi iese, dar după câteva antrenamente va fi foarte bine”, a spus Cătălina.

Cristina TOMAC


MAI 27, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...