FRESH
La doar 16 ani Charlie D'Amelio a doborât recordul de 100 de milioane ...
Cum reacționează zodiile atunci când sunt înșelate
Actorul Alexander Ludwig din serialul „Vikingii” s-a logodit
Cât a costat rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu. Vedeta a decis ...

Petrecere MOLDOVENEASCĂ la Dublin! Kapushon, Lia Taburcean și Zebra Show organizează „4 ore de muzica si umor”!

Kapushon, Lia Taburcean și Zebra Show vor face distracție la Moldova Party într-un restaurant din Dulin, la 17 martie curent. Doritorii vor achita 55 de euro pentru concert și mâncare, informează SHOK.md.

„MOLDOVA PARTY-DUBLIN ??????
Chiar de Ziua Nationala a Irlandei – 17 martie ora 16.30
❗Cititi tot si o sa gasiti toate raspunsurile) :

4 ore de muzica si umor❗ ?‍?? ZEBRA SHOW (Chisinau) – Finalistii vestitului concurs televizat iUmor Romania – vin cu un program de STAND UP (umor) ??? Primul Comedy in limba Romana din Moldova ! Unicul comedy care intotdeauna umple sălile de spectacolele din Chisinau, Iasi, Suceava, Bacau etc !

Kapushon – Unul din cei mai perspectivi artisti din Moldova. Cel care a reșit să ii ridice in picioare pe juratii Horia Brenciu, Delia si Stefan Banica (la X Factor Romania) ! Interpretul de la Leova este cunoscut prin piesele care au ajuns Hituri in Moldova si Romania : Home, O sosea din Europa, 2 Flacai din Leova, Zemleanca, In satu meu se lasa Toamna, Aliona, Rap ca pe Manele, Mamaliga, Plingi Iubito, Nebuni, A nimanui, Cine cinta iarasi pe la sate, Scîț,Scîrț si multe altele ! Kapushon a reușit să lanseze in lumea muzicii artiști ale căror piese au devenit Hituri in Moldova si Ro.

Lia Taburcean – Cea mai in vogă și cea mai indragită cîntăreață fără de care nu exista chef si Veselie ca la Moldoveni 🙂 In exclusivitate pentru cei din Irlanda: Lia o sa vina cu piese noi – 100% Hituri (piese la care filmeaza clipuri) ! Artista este renumita prin piesele – La nunta asta, Ca in filme indiene, Moldoveanca, Cuscre,cuscre, Scirt,scirt, Eu fac Minza, Achtung,Achtung.
Dumitru Pintea – (cintareț Moldovean de-al nostru) stabilit in Irlanda o sa va incingă atmosfera cu piese Md/Ru.

Pentru ca dvs. sa va simtiti bine am ales un restaurant incăpător si bine pozitionat (parcare mare, preturi econome, ring de dans etc). DUBLIN – restaurant Romanesc Elias. Adresa: ALSAA Sports Centre (Local Elias), Old Airport Rd, Toberbunny, K67 YV06.
Chiar daca de sarbatori toate cheltuielile organizatorice sunt aproape duble am tinut sa pastram un pret rezonabil de doar 55 euro cu mincare inclusa ( o mincare asortata de gen : muschi de porc (sau pui) cu cartofi, salata/conopida, sosuri etc). Rezervari sau alte informatii tel +37378873113 viber/whatsApp.
Tradițional la intrare toti clientii MOLDOVA PARTY vor fi serviti cu ciocolate Bucuria”, a scris Lia, pe Instagram.

lia

SHOK.md


MAR 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...