FRESH
Fotbalistul Cristi Manea și vloggerița Irina Deaconescu au devenit ...
5 categorii de bărbaţi pe care ar fi mai bine să îi ocoleşti dacă ...
Horoscop 20 octombrie 2020. Cine își păstrează calmul poate avea parte ...
(video) Prima doamnă, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Galina Dodon, ...

PREGĂTIRI DE BOTEZ! Sasha Lopez: O vom boteza, dar un pic altfel. Vom pleca undeva într-un loc foarte frumos, spiritual, în munţii Apuseni

Sasha Lopez, şi soţia sa Xenia Piciughin sunt părinţii unei fetiţe – Ama, şi au dezvăluit că încă nu au botezat-o, dar o vor face diferit, informează SHOK.md.

„Încă nu am botezat, ne gândim ce fel de botez vrem să facem pentru că şi noi am făcut o cununie mai altfel, o cununie veche geto-dacă. Ne-am cununat cu soarele, cu cerul, cu luna, cu energiile universului şi vrem să-i facem un astfel de botez şi Amei. O vom boteza, clar, dar un pic altfel. Naşii noştri ne ajută în privinţa asta, ne învaţă ce avem de făcut. Vom pleca undeva într-un loc foarte frumos, spiritual, în munţii Apuseni, undeva, şi vom face o ceremonie de botez pentru Ama foarte frumos” – a spus Sasha, în cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2.

„Ce ţine de religie, Ama o să crească şi va avea libertatea să aleagă orice religie şi nu-i impunem noi, mi se pare corect” – a adăugat Xenia.

Cristina TOMAC


IUN 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII