[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Cum arată actorul Sylvester Stallone la 74 de ani
F0T0,,Femeia nebătută e ca și casa nemăturată’’, după acest principiu ...
Dan Ioniță a lansat un nou proiect “GHIDUL TAU IN LUMEA INSTAGRAMULUI”
Ce trebuie să-ți amintești în luna august, în funcție de zodia ta

Prezentatoare TV - într-o ȚINUTĂ de doar 150 de lei, recomandă piețe second-hand cu PREȚURI BUNE! FOTO//

Prezentatoarea TV Lilia Ojovan merge deseori la piețele second-hand, de unde-și achiziționează multe piese vestimentare, iar, recent, într-o postare pe Instagram, a răspuns la întrebarea „la care second face cumpărăturile”, informează SHOK.md.

„Ținuta pe care o port azi a costat 150 lei mld ( pentru ca ma urmăriți și din România și când vedeti prețurile astea și vi par exagerate – in RON ar fi 35 lei). Pantalonii -100, puloverul 50. Ambele piese le-am găsit la piața second de la Drochia, de fapt, de acolo fac cel mai des cumpărături.

1️⃣ pentru ca e mai ieftin decât la pietile din Chișinău
2️⃣ pentru ca pot găsi piese stilate care nu se prea cumpara de către locuitori, li se par prea stranii☺️.
Recomandarea mea – in primul rând mergeți la piețele second din raioane sau din sate atunci când vin comercianți. Dacă nu aveti alta alegere – va recomand sa mergeți la ♦️piața de la Botanica de lângă Toamna de aur, sunt acolo câteva tarabe care au grămezi de haine la 50 de lei, și răscolind puteți găsi chestii drăguțe. ♦️piața Ceucari de la Posta Veche – sunt unele tarabe destul de accesibile – dar și prea exagerate – de exemplu – la încălțăminte – sunt niște prețuri mai scumpe ca in unele magazine cu încălțăminte noua. ❌⛔️ nu am mers de vreo 3 ani la piața de la Ciocana – pentru ca acolo se suie in cap cu prețurile. Dacă văd pe eticheta scris – HM sau Zara li se pare ca e Valentino, și au niște prețuri ca îți poți cumpara produsele alea din colecțiile noi din magazine. Și La Flacăra sunt prețuri mari, însă dacă Răscolești poți găsi ceva bunișor. Cumpărături plăcute va doresc”, a precizat jurnalista.

46436489_921719814883595_4112320800965525504_n

SHOK.md


NOI 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...