FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

Provocarea SHOK! La PISCINĂ cu Miss Bikini 2015, Anastasia Fotachi! FOTO și VIDEO//

Frumoasa tânără Anastasia Fotachi a decis să meargă la o nouă piscină week-end-ul trecut. Este vorba despre piscina de la „Turnul Alb”, care recent s-a deschis în satul Costești, raionul Ialoveni. Aceasta se află la doar câțiva kilometri de Chișinău.

Fiind surprinsă acolo, modelul a menționat că, chiar își dorea să meargă la un nou bazin undeva cât mai departe de forfota și aglomerația din Chișinău. Astfel a decis să selecteze o locație mai relaxantă și mai liniștită. Fapt care i-a reușit, pentru că spectaculoasa piscină de la Turnul Alb se află în  sânul naturii, creând un adevărat peisaj panoramic ce-ţi taie respiraţia.

SHOK.md nu a ezitat să realizeze un interviu cu vedeta, chiar la piscină, care ne-a dezvăluit  câteva  secrete și sfaturi care ne vor ajuta să avem o siluetă frumoasă și un bronz cât mai atrăgător pe timp de vară.

SHOK: Anastasia, ai o siluetă și un bronz de invidiat, care nu poate fi trecut cu vederea dezvăluie-ne micile tale secrete cum faci ca să arăți atât de bine?

A.F. : Dacă sincer, nu aș zice că sunt secrete, pe care nu le-aș putea dezvălui. Pentru o siluetă de invidiat, trebuie să practici cât mai mult sport și să ai o alimentație corectă.

SHOK: Dacă tot veni vorba despre sport? Ce fel de sport practici? De cât timp?

A.F.: Practic sport deja de timp de doi ani. Cel mai mult aleg să merg la sală, fac cardio, alerg,  dar fac și diferite exerciții speciale pentru mușchi: abdomen, fese, ș. a. Ceea ce ține de alimentație mă strădui să mănânc legume fierte, mai puțin prăjit pentru că dăunează asupra sănătății. Încerc să mă alimentez cât mai sănătos și corect.

SHOK: Dar acest bronz minunat cum ai reușit să-l obții?

A.F.: Eu m-am bronzat la piscină, dar mai mult la mare.

SHOK: Ce sfaturi le poți oferi tinerelor, pentru a avea așa un bronz minunat?

A.F.: Pentru a avea un bronz cât mai frumos trebuie să alegem corect orele în care să stăm la soare, de la  aproximativ 8 până 10  dimineața  și spre seară între orele 18-20. Așa se va obține cel mai frumos bronz.

anastasiaa (1)

SHOK: Îți place să călătorești, ce țări ai vizitat? Ce  te-a impresionat?

A.F.:  Da, desigur că îmi place, am fost în Italia (Milano și Roma). În Grecia – acolo mi-am petrecut vacanța.  Dar am mers și în calitate de model la București, unde am avut colaborări interesante.

SHOK: Ai  fost  în vacanță în România de curând? De ce nu ai ales alte destinații?

A.F.: Am decis să merg pentru început în România, pentru că este mult mai aproape de Chișinău – acesta a fost motivul.  Următoarea destinație va fi în Grecia – în orașul Mykonos,  unde voi merge deja cu familia la odihnă.

SHOK: Ce planuri mai ai pentru  vara aceasta?

A.F.: Îmi propun să călătoresc cât mai mult, după cum am mai menționat. Dar în același timp, îmi doresc să fiu implicată în proiecte noi și sper să se ivească oportunitatea în timpul apropiat.

SHOK: Ai  poze la diferite piscine din Chișinău, care sunt preferatele tale?

A.F.: De fapt, vara aceasta am fost la o singură piscină din oraș, acolo îmi place cel mai mult să merg în Chișinău.

SHOK: Ce te-a determinat sa vii astăzi în Costești la piscină dar nu în oraș?

A.F.: Astăzi am ales să merg la o nouă piscină – ceva special după oraș, cea de la „Turnul Alb”,  care este  destul de frumoasă și situată în sânul naturii. M-a determinat faptul că aici e mai liniște și sunt mai puțini oameni, dar atmosfera este plăcută și chiar îmi place!

SHOK: Vei mai veni la piscina respectivă?

A.F: Cu siguranță că voi mai veni, dar deja o să îmi iau mai mulți prieteni pentru ca să fie mult mai vesel.

Mulțumim Anastasia, pentru timpul acordat!

anastasiaa (2) anastasiaa (3) anastasiaa (4) anastasiaa (5)

Foto/Video: Andrei BOGUȘ
Reporter:  Anastasia BORTA
Locație: Piscina de la  „TURNUL ALB”, s. Costești


IUL 11, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...