[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(video) Metallica anunță lansarea unui nou album live „S&M2”
De la Jurnalism la DESERTURI Franțuzești!: „Scopul meu primordial ...
Rodica Rusu adâncită ÎN GÂNDURI!: „Am un vis”
Cum arată tânăra care îşi injectează singură pomeţii: „Totul este ...

PUI de ARTIST! A urcat în scenă la doar 2 ANI! FOTO//

În cadrul spectacolului „Dorul Basarabiei” de la Sala Palatului din București, alături de artistul Ion Paladi a urcat în scenă și fiul său, Lucian, care are doar 2 anișori.

În cadrul emisiunii „O seară perfectă”, Ion Paladi a povestit că, aceasta va rămâne o experiență de neuitat pentru fiul său.

„De când Moș Crăciun i-a adus vioară, anul trecut, Lucian cântă în fiecare zi. Se simțea foarte liber în scenă. L-am luat la repetiții să văd cum se comportă pe scenă și toată repetiția a stat pe scenă nu vroia să se dea jos. Credeam că până la spectacol va fi obosit și va merge la culcare, dar nu a fost așa. De la deschiderea spectacolului, Veronica nu-l putea ține, fiindcă el vroia în scenă. După ce a urcat în scenă, nu vroia să coboare, ci dorea să cânte alături de maestrul Botgros și orchestra „Lăutarii”. Cred că va rămâne cea mai frumoasă amintire pentru Lucian”, a declarat interpretul.

Întrebat dacă își dorește ca Lucian să-i calce pe urme nanului său, maestrul Nicolae Botgros, Ion Paladi a precizat: „E devreme să spun acest lucru. Chiar dacă în fiecare zi exersează la vioară, nu știu dacă va dori să devină viorist, fiindcă știți cum sunt copiii”.

download-17

SHOK.md


NOI 30, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...