FRESH
Anna Tulgara, despre copilăria sa!: „Am avut o perioadă când nu puteam ...
RÂZI CU POFTĂ! Când te întâlnești cu fota colegă și începi să te lauzi ...
Așa MAMĂ așa FIU! Natalia Gordienko fericită și MÂNDRĂ de fiul ei ...
(Video) EMOȚII de nedescris și FERICIRE fără margini! Autoarea blogului ...

Radu Sîrbu și Arsenium, despre COLABORAREA LOR: Fanii ne roagă de vreo 15 ani. Acum a venit momentul potrivit!

Radu Sîrbu și Arsenium, foști membri ai celebrei trupe O-Zone, și-au unit eforturile și vocile și au lansat un single împreună „Lay Down”, la 13 aprilie curent, care, potrivit lor, deja a devenit hit la radio și pe on-line, informează SHOK.md.

„E o colaborare cu bunul și vechiul meu prieten și face nebunie deja” – a spus Radu, în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV.

Arsenium a declarat că ei de foarte multă vreme își doreau o piesă împreună și fanii le cereau asta. „Când aveam drum spre București, trăgeam spre studio și înregistram câte un pic”, a spus artistul.

Radu a dezvăluit că, de fapt, au compus piesa pe loc, în studio, 2 ani în urmă, iar apoi s-au ocupat de producție. „În final, când am ascultat piesele pe care le aveam, în această perioadă, am zis că e potrivită… că lumea e cu susul în jos. E momentul potrivit. L-am sunat și i-am zis să o lansăm. Fanii ne roagă de vreo 15 ani, e pentru ei piesa, dar și pentru noi” – a spus artistul.

Arsenium a spus că, după piesa asta, și-a dori și alte piese împreună.

SHOK.md precizează: „Lay Down” pe Youtube are peste 220 mii de vizualizări. Piesa a fost realizată de Radu Sîrbu, Arsenium și Sianna.

SHOK.md


APR 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII