[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Augie, băiețelul de 3 ani care îi face concurență unchiului său model. ...
Adela Popescu, în costum la baie. Cum arată corpul ei după două nașteri
Selfi-uri cu PREȘEDINTELE! Ce mesaj le-a transmis Igor Dodon tinerilor, ...
(video) Actrița Alyssa Milano demonstrează cât de mult îi cade părul ...

Dianna Rotaru SE PREGĂTEȘTE INTENS de finala Eurovision: „De ce să nu cântăm românește?!”

Interpreta Dianna Rotaru a acces în finala națională Eurovision 2020 cu piesa „Dale, Dale” și se pregătește intens pentru evenimentul din 29 februarie curent, informează SHOK.md.

„Am o echipă. Sunt multe idei, dar trebuie să alegem una, cea mai bună. Se pune accent și pe costum, și melodie… sunt câteva chestii pe care ne-am concentrat. Voi cere și părerea publicului referitor la ce ar vrea să vadă. Eu sper să fie totul bine în finală”, a spus artista, în cadrul emisiunii „Cine vine la noi” de la Moldova 1.

Dianna s-a declarat fericită și recunoscătoare că a acces în finală. „Am simțit din start că piesa aceasta va deveni hit, de asta am investit, am văzut potențialul ei. Șansele acestei piese sunt foarte mari, și peste hotare. Eu pot să dau tot ce e mai bun, dar nu depinde doar de mine”, a spus ea, adăugând că ea nu poate cânta orice, ci cântă doar ceea ce simte și la ce se poate dedica.

Pentru că piesa în română și spaniolă, artista a spus că nu intenționează să o schimbe în engleză și spaniolă. „De ce să nu cântăm românește?!”, a întrebat ea, precizând că spaniola a adăugat-o pentru ca să fie piesa mai fierbinte, mai profundă.

SHOK.md


FEB 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...