FRESH
Cornelia Ștefăneț din nou pe scenă!: „Cu o mare responsabilitate și ...
Desprins din basme! Amina, fetița cu albinism de o frumuseţe răpitoare! ...
Psihologa Sanda Diviricean: „E nevoie să începi să te creezi, să-ți ...
Trucuri ce poți folosi pentru a-ți scoate ochii în evidență

S-A CĂSĂTORIT la 19 ani, iar la scurt timp A DIVORȚAT! Laura Vetty: „A fost o eliberare. Eram fericită”

Interpreta Laura Vetty s-a căsătorit devreme – la vârsta de 19 ani, iar la 20 a devenit prima dată mămică. Astfel, în cadrul emisiunii „Între noi” de la Televiziunea Centrală, a dezvăluit detalii despre căsătorie, dar şi despre divorţ, informează SHOK.md.

„M-am căsătorit la 19 ani, deci foarte devreme. La 20 de ani a apărut pe lume Maia. Aşa a fost să fie. Era o perioadă că o ţin minte ca un vis, a trecut foarte repede. Oarecum am luat decizia foarte ex-prompt. Am fost cerută în căsătorie – am zis „da”. Eram micuţă atunci, zburam. S-a întâmplat foarte repede, probabil pentru că ne-am cunoscut 9 luni înainte până ca să-mi facă propunerea în căsătorie. Nu avea nici o tangenţă cu muzica.

Eu, în general, m-am maturizat foarte mult, probabil în primul an de viaţă al Maiei. Am crescut mintal cu vreo 5 ani, m-am maturizat într-un tempou foarte rapid. Nu era neapărat planificat chestia asta, însă a trebuit să o fac pentru că nu puteam să fiu şi eu al doilea copil care plânge lângă ea. Era departe. Pentru mine divorţul a fost o eliberare. Nu foarte mult timp am fost împreună, noi ne-am separat când Maia avea un an jumătate, deci doi ani. Eram fericită că am făcut acest pas, că am luat acea decizie pe care nu am regretat-o nici o secundă”, a spus Laura.

Cristina TOMAC


NOI 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII