FRESH
Kylie Jenner, într-o rochie transparentă pe Instagram! Imaginile au ...
Radu Albot, calificat în sferturi la turneul din Singapore
Zodiile cărora nu le este frică de singurătate
Motivul pentru care Simona Halep s-a imunizat cu vaccinul Pfizer. ...

S-A PUS PE SLĂBIT! Victoria Lungu: „Am pus 10 kg și e foarte greu acum să le dau jos. Prima zi am fost pe apă – post negru”

Interpreta Victoria Lungu a început detoxifierea organismului. De altfel, pe timp de carantină, chiar dacă a făcut sport, a adăugat 10 kilograme şi încearcă să le dea jos, informează SHOK.md

„Ţin detox. Prima zi am fost pe apă – post negru. Eu, atunci când ţin postul negru, evident încerc să merg la mănăstire, acolo e foarte uşor să-l ţii”, a spus Victoria, pe Facebook.

Artista consumă apă, vitamine şi minerale, iar în câteva zile a slăbit trei kilograme.

„Este vorba de apa pe care o beau dimineaţa, doză de vitamine, sunt câteva zile când eu îmi fac detoxifierea organismului. Dacă a treia zi o să fiu bine şi o să mă simt la fel de bine ca astăzi, adică fac sport, mă trezesc foarte devreme la 5.30, la amiază mă strădui să dorm cam o jumătate de oră, ca să-mi refac organismul. Eu, în carantină, chiar dacă am făcut sport, chiar dacă am dus un mod de viaţă sănătos de viaţă, oricum sedentarismul mi-a dat peste cap… şi am pus 10 kg pe mine, ceea ce este foarte greu acum ca să le dau jos. Trebuie să fac sport, fac sport peste o zi pentru că nu prea am putere, atunci când stai doar cu apă. Aceste vitamine îmi dau foarte multă energie, mineralele. Am avut şi un pre-detox.

La începutul săptămânii aveam 94 de kilograme şi astăzi am 91 de kg şi 700 de grame. Adică vă daţi seama, în trei zile am slăbit destul de bine, pot să zic că aproape câte un kilogram. Dacă faceţi un pic de sport, aveţi un pic de dispoziţie – toate lucrurile sunt frumoase”, a mai dezvăluit ea.

Cristina TOMAC


IUN 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...