[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(video)The Motans s-a reîntors cu o nouă piesă
(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul
La ce zodii luna august îi va purta noroc
FOTO Jennifer Aniston dezvăluie secretul cu care-și menține silueta

S-a scăpat cu vorba? Natalia Gordienko - dezvăluiri INCENDIARE despre dragoste: „Am fost CĂSĂTORITĂ”VIDEO//

Deși multă vreme s-a vehiculat că a fost căsătorită, interpreta Natalia Gordienko niciodată nu s-a pronunțat clar în privința acestui fapt, ba chiar evitând să comenteze acest fapt. Totuși, există mai multe lucruri care ar demonstra că a spus „da” în trecut, informează SHOK.md.

De menționat că, prin 2015, au apărut primele informații, din surse, precum că Natalia Gordienko este căsătorită, oficial, cu avocatul moldovean, Roman Bradu, stabilit cu traiul la București. Mai mult decât atât, în perioada 2015-2016, artista se afla foarte des peste Prut și chiar se lansa și pe piața muzicală de acolo, însă, fiind întrebată dacă e căsătorită, ea răspundea categoric – „nu vreau să comentez”.

Ulterior, în 2017, interpreta a lansat piesele „Pianaya” și „Cheia”, despre care a spus, în repetate rânduri, că reflectă istoria vieții ei. Piesele redau faptul că bărbatul pe care ea îl iubește are pe alta și mai cântă și despre „copilul din burta ei”.

În cadrul emisiunii „Istoriile Gloriei” de la NTV Moldova, Natalia a mărturisit că a fost părăsită de bărbatul iubit și că a avut și ea perioade grele, ca orice „fată normală”.

Întrebată dacă a fost cerută vreodată în căsătorie, ea a spus că a fost căsătorită, corectându-se rapid: „am fost cerută în căsătorie”. Cât despre cum a fost, ce a răspuns și ce a urmat, ea nu a vrut să răspundă. Ba mai mult, ea a spus că nu are un inel de logodnă pe deget, dând de înțeles că e vorba de o cerere în căsătorie într-o relație anterioară. „Nu e de logodnă”, a subliniat ea.

De menționat că, aproximativ de anul trecut Natalia trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un om de afaceri din Moldova, cu care are un fiu – Cristian, de 4 luni. Ea a menționat că nu dorește să dezvăluie cine este și-și ține povestea departe de ochii lumii, ba chiar a menționat că nu sunt căsătoriți, spunându-i „iubitul meu”. „Iubesc și sunt iubită”, preciza ea recent.

SHOK.md


APR 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...