FRESH
„Koncenîi, dinți numărați și familie” - războiul declarațiilor între ...
(foto) Au evadat în sânul naturii. Igor Dodon și soția sa, profită ...
Italia blochează accesul copiilor la TikTok, după ce o fetiţă a murit, ...
Cele mai serioase și organizate zodii

Sasha Lopez a devenit TĂTIC, DE CRĂCIUN: De la Odesa… am ajuns la urgență la Chișinău. Calendarul zicea după 10 ianuarie…

DJ-ul Sasha Lopez, ieri, de Crăciun, a devenit tăticul unei fetițe – Ama. Micuța a ales să se nască de Crăciun, deși era așteptată după 10 ianuarie, informează SHOK.md.

Tăticul a povestit că au decis să petreacă sărbătoarea magică la Odesa, făcând 7 ore pe drum de la București, însă, odată ajunși acolo, au pornit imediat la Chișinău.

„Acum cateva luni am visat-o. Avea parul lung si blond. M-am apropiat de ea:
– Cum te cheama?
– Ma cheama Ama!
In acceeasi dimineata Xenia imi zice ca a visat un copil, o fetita, blonda…
Am visat-o si eu. E Ama, fetita noastra!

Nasterea a fost programata in Bucuresti, la cativa pasi de noi. Calendarul zicea dupa 10 ianuarie. Am decis sa plecam 2 zile de Craciun la Odesa. Prieteni, rude, ultimul Craciun in doi. Da, stiu, multi nu s-ar fi riscat. Nu e despre noi. Xenia in toata sarcina nu a stat locului o clipa. De ce sa stam de Craciun in Bucuresti?! Avem timp.
Dupa 7 ore eram in Ucraina.

Imediat dupa ce am ajuns copilul a simtit ca e momentul s-o deranjeze pe mama. Cum adica Craciun fara ea?! Si uite-asa am ajuns la urgente in Chisinau.  … – o echipa de oameni super profesionisti, de o mare omenie si intelegere!
Ea a ales! A ales sa se nasca aici! Unde s-au nascut parintii ei, bunicii…! Ne-a ales sa-i fim parinti. A ales Craciunul in 3!
#AMA”, a scris el, ieri, după-amiază, pe Instagram.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Acum cateva luni am visat-o. Avea parul lung si blond. M-am apropiat de ea: – Cum te cheama? – Ma cheama Ama! In acceeasi dimineata Xenia imi zice ca a visat un copil, o fetita, blonda… Am visat-o si eu. E Ama, fetita noastra! Nasterea a fost programata in Bucuresti, la cativa pasi de noi. Calendarul zicea dupa 10 ianuarie. Am decis sa plecam 2 zile de Craciun la Odesa. Prieteni, rude, ultimul Craciun in doi. Da, stiu, multi nu s-ar fi riscat. Nu e despre noi. Xenia in toata sarcina nu a stat locului o clipa. De ce sa stam de Craciun in Bucuresti?! Avem timp. Dupa 7 ore eram in Ucraina. Imediat dupa ce am ajuns copilul a simtit ca e momentul s-o deranjeze pe mama. Cum adica Craciun fara ea?! Si uite-asa am ajuns la urgente in Chisinau. Medpark – o echipa de oameni super profesionisti, de o mare omenie si intelegere! Ea a ales! A ales sa se nasca aici! Unde s-au nascut parintii ei, bunicii…! Ne-a ales sa-i fim parinti. A ales Craciunul in 3! #AMA

Публикация от Sasha Lopez (call me Serge) (@sashalopezofficial)


SHOK.md


DEC 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...