[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Maria Ciorici, la 32 de ani: De ziua mea fac recapitulare/ Ce m-a ...
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii

Se apropie ZIUA CEA MARE! Tatiana Koberidze: „Planific să sparg stereotipul că miresele nu mănâncă la nuntă. Voi mânca toate gustoșeniile”

Dansatoarea Tatiana Koberidze va juca nunta, în curând, și planifică să fie o altfel de mireasă. Ea a afirmă că nu e deloc stresată și că la petrecere vrea să mănânce gustoșenii, informează SHOK.md.

„Cu cât mai aproape e cea mai importată zi cu atât e mai liniște. Se vede că, sistemul a fost dat peste cap și ceva nu a mers cum trebuie, dar noi dormim foarte bine, nu facem isterici și nu suntem în panică. Da, alergătură este, dar e plăcută și interesantă, deși poate va apărea cu doar câteva zile înainte, la moment totul e minunat.

Prognozele tuturor, care deja au trecut prin asta, nu sunt cele mai pozitive. Dar cuplurile sunt foarte diferite, nunțile sunt diferite și atitudinea față de acestea. Apropo, planific să sparg stereotipul că miresele nu mănâncă la nuntă ? Pfff, voi mânca toate gustoșeniile, nu voi renunța la nimic. Să nu mănânci și să nu ai puteri – nu trebuie așa ”, a spus Tatiana, pe Instagram.

De asemenea, viitoarea mireasă e sigură că va plânge mult la nuntă, ceea ce nu e despre ea în mod normal. „Doar gândindu-mă la acea zi, mă imaginez cu toți cei apropiați, alături, și deja îmi apar lacrimi în ochi. Vă deschid și o mică taină – la noi vor veni oaspeți din diverse țări și chiar cele mai apropiate prieteni din copilărie, cu care am crescut în Tbilisi”, a dezvăluit ea, afirmând că doar gândindu-se la asta o năvălesc lacrimile.

De menționat că, Tatiana Koberidze este născută în Georgia, iar de mai mulți ani e stabilită la Chișinău.

SHOK.md amintește: Tatiana a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Serghei, în piscina de pe acoperișul impresionantului hotel Marina Bay Sands din Singapore, în 2018.

SHOK.md


IUL 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...