FRESH
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ...

Are o serie REALIZĂRI! Aurora Night, despre COLABORĂRILE naționale și internaționale din 2017!

Alex Portarescu, alias Aurora Night, a început anul 2017 cu două premiere și l-a continuat cu multe realizări, informează SHOK.md.

„Anul 2017 a început cu 2 premiere mari – remix-ul la piesa interpretei Alisha – „O mie de idei”, care a fost divizată la mai multe posturi de radio, inclusiv și înafara țării,  a doua este o colaborare cu duetul ucrainean Iversoon&Alex și care a ieșit la una dintre cele mai mari case de discuri de Uplifting Trance ,,Blue Soho Recordings”. Această piesă „Osiris” a avut suport din partea mai multor DJ și producători, care au mixat-o pe la diverse show-uri radio.

Totodată, am semnat contract cu una dintre cele mai renumite case de discuri de muzică Trance ,,Suanda Music” și am lansat piesa ,,Loryanna”, care a fost inclusă în diverse compilații, a fost în top 20 piese Trance în magazinul Beatport.

Am reușit să lansez 10 piese originale la diverse label-uri din diferite țări (Rusia, Egipt, SUA, Germania…). Am făcut 8 remix-uri la piesele vedetelor autohtone: Laura Vetty, Alisha, Ionela Covali, Natalia Gordienko, Cristi Sambrițchi și un remix pentru rapper-ul rus Nick O’Nill…Am avut suport a peste 100 artiști internaționali și câteva ieșiri în top 100 piese Trance Al magazinului Beatport…”, a enumerat Aurora Night.

SHOK.md


DEC 19, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...