[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(Foto) Un mini ghid pentru ALEGEREA COSTUMULUI DE BAIE- după siluetă!
Eugen Doga, despre problemele artiștilor și ale cetățenilor pe timp ...
Dwayne Johnson scoate din buzunar milioane de dolari pentru pasiunea ...
Lilu Ojovan COLECTEAZĂ APUSURI din zone spectaculoase a Republicii ...

Și-a arătat SILICOANELE DE PESTE 3 MII DE EURO! Antrenoare de fitness: „Am aproximativ mărimea 4. Înainte de intervenție era 1.5”

Antrenoarea de fitness, Nicolle Trifan, la finele lunii mai, a suferit prima sa operaţie – augumentare mamară. Astfel, pe pagina de Instagram, a dezvăluit preţul, mărimea, dar şi alte detalii în privința silicoanelor, informează SHOK.md.

„Operația 3 200€ + în jur la 200€ alte cheltuieli ce implică analize, investigații și bustiera postoperatorie pe care trebuie să o port cel puțin 2 luni. Fie 3 500€.

Am adăugat EuroSilicone 305ml, forma anatomică, în prezent am aproximativ mărimea 3.5-4. Înainte de intervenție era 1.5.

Incizia? Retromuscular, bilateral, transareolar.  Pot alăpta? N-am pierdut sensibilitatea?  Voi putea alăpta. Am aceeași sensibilitate.

Când operația este efectuată cu succes aceasta are garanție pe viață, dar nu este exclus nici faptul că peste ani ar putea fi necesară o “retușare”, în cazuri excepționale.

Am fost tratată cu profesionalism, dedicație și căldură de către toată echipa. Mă simțeam ca un copil al lor. Chirurgul meu a fost grijuliu și întotdeauna mă întreba cum mă simt, a fost și este un om blând și bun la suflet, profesionist în ceea ce face”, a spus ea.

Nicolle a mai dezvăluit: „Operația s-a făcut sub anestezie generală, intervenția în sine nu doare, abia după ce eram în terapie intensivă am început să simt o presiune asupra pieptului. Primele zile, până mi s-au scos drenajele a fost mai dureros. E o senzație ciudată, de nedescris. N-aș spune că e o durere infernală, sunt momente când simți un disconfort deranjant, nu poți fi flexibil cu brațele și ai impresia că scapi sânii pe jos. Și deranjant mai e și faptul că trebuie să dorm numai pe spate în primele luni, iar asta creează dureri de spate”

De asemenea, antrenoarea a dezvăluit de ce a ales să facă operaţia în Moldova, dar şi dacă e mulţumită de rezultat. „Pentru că aici sunt acasă, sunt aproape de doctorul meu, aici pot să-mi apăr drepturile, să vorbesc în limba mea și să mă simt în largul meu. Aș spune că contează doctorul căruia te încredințezi, nu țara. În momentul actual, pot spune că sunt foarte mulțumită de rezultat. Am obținut aspectul estetic pe care-l așteptam. Sper să pot spune același lucru și peste o perioadă mai lungă de timp”, a subliniat ea.

Cristina TOMAC


IUN 10, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...