[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

Soprana Olga Busuioc, despre NOUL EI IUBIT: „Acest bărbat cu ochi albaștri m-a învățat că surprizele pot veni oricând” FOTO//

Soprana Olga Busuioc, după mari schimbări în 2018 – divorțul și mutarea la Barcelona, iată că și-a găsit liniștea și fericirea alături de un alt bărbat, despre care a vorbit recent, informează SHOK.md.

Olga spune că bărbatul acesta știe cum să o surprindă, să o motiveze și să o facă fericită.

Acest bàrbat cu ochi albastri si cu cele mai mari ambitii pe care le-am vàzut pînà acum,mi-a aràtat si m-a facut sá primesc lumea din jurul meu,cu o deosebitá usurintá,sà înteleg cà cafeaua/dejunul în pat e ceva normal,cà surprizele pot veni oricînd,cá doi oameni care sunt plini de viata,energie,pasiune,pot si trebuie sa aiba rezultate extrem de frumoase. Cá tot ce descoperim/vizitám e pt lumea noastrá interioará,nu pentru Instagram)))incá suntem în discutii?? M’a facut sà descoper multe laturi ale mele si sá le iubesc încà mai mult.El spune cá femeia este de sensul bárbatului si sa avem atitudinea necesará e important. Eu imi primesc provocàrile meseriei cu o deosebitá placere si usurintá pentru cá la final stiu cà voi iesi învincàtoare. Si greutátile au fost mereu pretul rezultatelor frumoase? #ce sa mai zic))))gata?☺Atit???”, a scris ea, pe Instagram.

Amintim că, Olga Busuioc a fost căsătorită cu interpretul Igor Stribițki. Ei au divorțat prin vara anului 2018, însă nu se cunoaște din ce motiv. Ambii au refuzat să vorbească la subiect.

53006181_2181807312135037_7499872815693168640_n

SHOK.md


FEB 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...