FRESH
Horoscop 29 octombrie 2020. Decizie importantă în dragoste
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...

Sport de 3 ori pe zi și mâncare în porții mici! Ady Carp S-A PUS PE SLĂBIT: „Am semnat contract, trebuie să ajung la final”

Interpretul Ady Carp s-a apucat de slăbit. Astfel, el face sport şi are un nou regim alimentar. În cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV, artistul a dezvăluit mai multe detalii, informează SHOK.md.

„Sunt implicat într-un proiect și trebuie să ajung la un număr de kilograme, pe care mi-l doresc foarte mult. Este şi din cauza unei probleme de sănătate pe care am avut-o cu ani în urmă, însă asta nu-mi pune piedici pentru a ajunge la un număr de kilograme dorit şi sper până voi ajunge la finalul proiectului să ajung şi la numărul pe care ar trebui să-l am în prezent, foarte bine stabilit. De multe ori, eram în proces de a arunca kilograme, dar nu am ajuns niciodată la final.

Acum, fiind implicat într-un proiect, semnând un contract, bine-determinat, sigur sunt pus şi în situaţia de a merge până la final.

Regimul meu s-a schimbat foarte interesant, că a dispărut pâinea, trebuie să mănânc în proporţii mici, dar cât mai des trebuie să mănânc, a apărut foarte multă apă în viaţa mea. Matinalul porneşte cu o cană de apă, peste zi trebuie să fie multă rată de apă.

Sportul nu lipseşte, de 3 ori pe zi trebuie să fiu prezent în sala de sport. E foarte greu, pentru că muşchii mei au uitat ce înseamnă sport. E o revenire plăcută şi dureroasă”, a spus Ady.

Cristina TOMAC


APR 4, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII