[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...
„La jocul din satul meu”! Cristina Ceauș SURPRINDE cu o nouă LANSARE! ...

Stau acasă ÎN TREI! Kătălina Rusu: „Mă bucur că și tăticul Melissei stă acasă, pentru că îi spuneam: când avea să ai ocazia asta să vezi cum crește fetița”

Interpreta Kătălina Rusu stă acasă alături de familie și savurează fiecare clipă, informează SHOK.md.

„Mă simt foarte bine, #stauacasă alături de familie, acum familia noastră este mai mare, stăm în 3 frumușel acasă, izolați de toată lumea, practic. Bine, creștem, eu nici nu prea am timp să ies, că micuța noastră Melissa îmi solicită toată atenția de dimineață până seară, pot să zic că am job nou. Da, o ședere acasă din plăcere, mă bucur că și tăticul Melissei stă acasă, pentru că îi spuneam: când avea să ai ocazia asta să vezi cum crește fetița, dimineața la job – seara vii acasă, dar așa toată ziua stăm împreună. Eu cred că este foarte important ca părinții să fie alături de copilaș în prima perioadă a vieții, bine și eu am nevoie de ajutor, pentru că este foarte solicitant.

Eu mă gândesc poate, totuși, ceea ce se întâmplă acum în lume, poate ar fi un gen de stop. Oameni buni, mai stați cu cei dragi, mai spuneți-vă cuvinte frumoase, mai petreceți timpul împreună, mai opriți din tot ce se întâmplă. În ultimul timp am impresia că am luat-o prea repede, chiar perioada sarcinii a trecut foarte repede, spuneam soțului meu: am impresia că femeia trebuie să fie gravidă măcar un an, cel puțin, că eu nu am înțeles nimic, atât de repede s-a întâmplat totul. Așa parcă în grabă și s-a născut Melissica mai devreme decât trebuia, adică nu la 40 dar la 38 de săptămâni, practic a trecut foarte repede, și acum mă gândesc – Doamne, atât de mult vreau să savurez fiecare clipă”, a spus Kătălina, în cadrul emisiunii ”Prima Oră” de la Prime TV.

Cristina TOMAC


MAR 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...