[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

Stela Botez a lansat REMIX pentru un cunoscut cântec popular: Transmit creația mea publicului prin diverse forme

Interpreta Stela Botez a lansat remixul la cântecul popular „Buna seara oameni buni”, informează SHOK.md.

„Chiar dacă sunt promotoarea autenticului și a muzicii populare frumoase, îmi place să ascult și remixurile de folclor. Or, eu consider că prin aceste piese remixate, putem atrage atenția tinerilor și iubitorilor de genuri muzicale moderne, spre folclor, spre muzica neamului noastru.

Îmi doresc să remixez mai multe cântece populare din repertoriul meu și consider că am dreptul să o fac atâta timp cât aceste cântece populare sunt scrise de mine. Un artist se deosebește de un interpret prin faptul că crează, iar eu aleg să transmit creația mea publicului prin diverse forme de exprimare, astfel încât să ajungă la un spectru mai larg de oameni ascultători de muzică.

Așadar, cântecul popular ,,Buna seara oameni buni,, se bucură de un Remix realizat de DJ Andrei Vulpe, alias Fox Banger cu care am mai colaborat pentru piesa ,,Bun îi vinul cel bălan,,. Aceste remixuri prind foarte bine la publicul tânăr și sunt mixate din plin de către dj-ii pe la petrecerile private precum nunți și cumetrii, dar și cluburi, party-uri la bazin etc. Îmi doresc să fie cât mai cunoscută muzica populară în rândul tinerilor și să îi fac să o îndrăgească frumos”, a scris ea pe stelabotez.com.

Cristina TOMAC


IUL 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...