FRESH
La doar 16 ani Charlie D'Amelio a doborât recordul de 100 de milioane ...
Cum reacționează zodiile atunci când sunt înșelate
Actorul Alexander Ludwig din serialul „Vikingii” s-a logodit
Cât a costat rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu. Vedeta a decis ...

Stela Botez – „Influencer în Moldova”, cu peste 9,4 MII DE URMĂRITORI: „Promovez muzica populară, stilul popular de viață și tradițiile neamului nostru”

Interpreta Stela Botez are peste 9,4 mii de urmăritori pe Instagram și, în cadrul proiectului „Influencer în Moldova”, ne-a povestit mai multe despre activitatea sa virtuală, informează SHOK.md.

Iată ce declarații a făcut artista:

Contul meu de Instagram @stelabotez a fost creat mult mai târziu față de când a apărut platforma în sine. La început nu consideram că e necesar să am cont pe Instagram, dar o prietenă artistă „m-a certat” și a insistat să îmi creez cont, pentru că „eu trebuia să fiu în pas cu tendințele”, după spusele ei. Astfel, acum 4 ani mi-am creat cont de Instagram.

La început nu postam foarte mult și nu atrăgeam atenția asupra aspectului paginii mele de Instagram, iar urmăritorii mei erau foarte puțini, oameni care mă cunoșteau personal. Apoi, după ce am înțeles că Instagramul ia amploare, am început să lucrez asupra lui si să postez fotografii calitative, să pun hashtag-uri cât mai multe și să las link-ul paginii în descriere la videoclipurile mele de pe YouTube, astfel încât cei care ascultau muzica mea – erau curioși să vadă contul de Instagram și astfel deveneau follow-eri.


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Stela Botez (@stelabotez) pe

Eu promovez muzica populară, stilul popular de viață, tradițiile neamului nostru și proiectele mele artistice. Mai puțin postez din viața mea personală. Postările mele sunt însăși campaniile de promovare a unui produs muzical, dar uneori mă inspir și de la alte persoane de succes cu mulți urmăritori pe Instagram. Nu îmi ia mult timp o postare, mai mult durează gândirea și schițarea unei campanii de promovare a ceea ce îmi propun să promovez. Pentru postările mele colaborez cu mai mulți oameni talentați din domeniul foto și video. Am un singur contract de colaborare pentru promovare media, semnat cu un brand de accesorii din piele de pește, și nu pot spune că deja câștig bani de pe Instagram, ci din contră, mai mult investesc în imaginea calitativă a postărilor.  


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Stela Botez (@stelabotez) pe

Nu știu cum este să fii influencer, pentru că nu am foarte mulți urmăritori.

În următorii ani s-ar putea multe lucruri să se schimbe în mediul online, cu toate astea, tind să fiu în pas cu noutățile și să ating succese.

Pentru cei care vor să-și creeze cu succes pagina de Instagram, îi sfătuiesc să fie atenți la conținut astfel încât acesta să fie unul frumos, atractiv și calitativ”.

SHOK.md

foto principală: Nata Eftene


AUG 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...