FRESH
Andrei Năstase și soția sa, Angela de 21 de ani ÎMPREUNĂ!: „Sunt un ...
Edward Sanda, susținut la lansarea primului album de părinți și de ...
Calitatea somnului contează! Vezi ce trebuie să faci pentru un somn ...
Horoscop 18 septembrie 2020. Gânduri bune şi un motiv de petrecere ...

Carmen Tănase, guest starul unui videoclip semnat - Irina Rimes şi George Hora! VIDEO//

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe a acceptat să facă parte dintr-un proiect emoţionant despre cei dragi plecaţi din ţară. Cuza & Irina Rimes feat. George Hora & Carmen Tănase au lansat clipul piesei „Dor de casă”, o melodie emoţionantă cu versuri sincere care vorbeşte despre ceea ce se află în inimile celor plecaţi din ţară, din perspectiva a patru personaje, informează SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro

Discursurile artiştilor sunt extrem de puternice, iar imaginea clipului accentuează singurătatea celor care au plecat, dorul pe care îl simt, speranţa pentru o viaţă mai bună. Cuza, Irina Rimes, George Hora şi Carmen Tănase aduc, prin prezenţa şi discursul lor, o perspectivă extrem de autentică despre cele două tabere: cei plecaţi în străinătate şi cei rămaşi acasă.

Versurile au fost scrise de Cuza, membru al proiectului „Noaptea târziu”, unul dintre cele mai vechi proiecte de vlogging din România.

Dor de casă e mai mult o declaraţie decat o piesă. Consider că e radiografia societăţii româneşti din momentul de faţă. Din păcate, nu prea mai avem prieteni care sa nu aibă cel putin o rudă plecată în străinătate în speranţa unei vieţi mai bune. Mă bucur că cei trei artişti: Irina Rimes, George Hora şi doamna Carmen Tănase au acceptat să spună această poveste alături de mine. Primii oameni care au auzit şi m-au încurajat să duc spre finalizare această piesă au fost colegii mei trupă: Cucu şi Emi care, în momentul când le-am cântat-o au avut ochii în lacrimi.”

carmen-tanase-videoclip-irina-rimes-george-hora-7

Atât Irina Rimes, cât şi actriţa Carmen Tănase, au plâns când au ascultat piesa pentru prima dată. Irina a spus: „M-am gândit la acasă, la mama, la tata, la fratele meu, la tot ce am lasat în urmă atunci cand am plecat. Sunt fericită că pot să fac parte din acest proiect şi că putem, prin versurile piesei, să “vă povestim” sentimentele noastre, ale oamenilor care au fost nevoiţi să plece de lângă familie, prieteni pentru un alt #acasă. <<Dor de casă>> este piesa aceea pe care o asculţi cu sufletul.

irina

Talentata actriţă Carmen Tănase a fost copleşită de emoţie la filmări: „Vă mulţumesc pentru momentul acesta din viaţa mea! Sunt sigură că mesajul nostru va ajunge direct în inimile oamenilor!”

George Hora, producător şi artist, a fost foarte impresionat de versurile scrise de Cuza: „Versurile m-au inspirat din prima clipă şi astfel am scris refrenul direct din suflet, pentru toţi cei care ştiu ce înseamnă dorul de casă. Irina şi-a pus amprenta pe melodia asta. Întâlnirea şi sesiunea de înregistrare cu doamna Carmen Tănase a fost pentru mine cel mai frumos şi emoţionant moment din tot procesul creaţiei acestei piese.”


DEC 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII