FRESH
(Video) EMOȚII de nedescris și FERICIRE fără margini! Autoarea blogului ...
Daniel Craig își ia adio de la cel mai cunoscut rol al său. Tom Hardy ...
Horoscop 22 septembrie 2020. Emoții puternice și o șansă la dragoste
Marie Curie a trăit o vreme doar cu pâine, unt şi ceai, dar a devenit ...

Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… Nu numai că nu te plătesc, dar mai și…

Tany Vander trebuia să meargă şi să filmeze o emisiune, zilele trecute, dar într-un final a plecat de la locația fixată, căci nimic nu era pregătit când a ajuns acolo. Ea a vorbit despre aceasta, dar şi diferenţa în alte ţări, mai exact în România, informează SHOK.md.

„Eu m-am machiat, mi-am făcut aranjarea, m-am pregătit să merg la emisiune. Când am ajuns acolo, echipa nu era nici pe loc, nu era gata, trebuia să vin şi să aştept. Am plecat şi nu am mai filmat astăzi. Dar oare peste hotare este la fel?” – a dezvăluit Tany, pe Instagram.

De asemenea, Tany, a spus că s-a dezamăgit şi nu va mai avea dorinţa de a merge la aşa emisiuni. „M-am dezamăgit. Am înţeles că, atitudinea faţă de mine este una foarte neserioasă. Îmi pare rău că la noi se face asa. Pe lângă faptul că artiştii sau persoanele publice nu sunt plătite ca să vină la emisiuni, cum se face peste tot în alte ţări, mai e şi aşa atitudine de doi bani, din păcate”, a mărturisit ea. 

Vander s-a mai referit şi la cum e în România. „Peste Prut, în România, îţi trimite maşină ca să vină să te ia de acasă, când mergi la o emisiune, îţi dă make-up artist, ţi se dă apă, cafea, exact ora… îţi spune cât stai şi când ieşi din emisiune. Plus la toate, mai eşti şi plătită pentru asta, pentru apariţia ta la emisiunea lor. Pe lângă toate că, această emisiune este online, nu este la televiziune, mai este şi această atitudine”, a conchis ea.

Femeia de afaceri a spus că nu ea a avut de pierdut, ci cei care produc emisiunea, or ea are mai multe vizualizări pe Instagram decât emisiunea lor de pe Youtube.

Tany a spus că nu va spune numele emisiunii, pentru că publicitatea costă scump la ea, a zis doar că e emisiune pe Youtube – moderată de o prezentatoare.

Cristina TOMAC


IUL 4, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII