FRESH
(Video) EMOȚII de nedescris și FERICIRE fără margini! Autoarea blogului ...
Daniel Craig își ia adio de la cel mai cunoscut rol al său. Tom Hardy ...
Horoscop 22 septembrie 2020. Emoții puternice și o șansă la dragoste
Marie Curie a trăit o vreme doar cu pâine, unt şi ceai, dar a devenit ...

UN NOU PROIECT în showbizul autohton! PRIMA PIESĂ e conturată într-un coșmar în care femeia ascunde partea sa demonică! FOTO//

Radu Duminică și echipa Spoiala Brothers colaborează de ceva timp și au hotărât să lanseze un proiect nou și interesant care se numește Di Lit, informează SHOK.md.

„Di Lit – este o prezență nouă în peisajul muzical cu ambiții și planuri mărețe, aflat la început de drum, dar care pare deja să promită mult. Este un artist extrem de talentat și pe lângă timbrul său vocal special și expresiv, acesta este și un bun producător, songwriter și compozitor”, se spune într-un comunicat de presă.

Piesa sa de debut „Treaz” a fost in totalitate produsă de el, la text a colaborat cu Irina Cupco care la fel face parte din Label-ul Spoiala Brothers: „Este o piesă conturată într-un coșmar în care femeia ascunde partea sa demonică, iar EL este într-atât de dus în delir încât este gelos pe propria persoană. Am încercat să transmitem acest mesaj și în videoclip”.

La realizarea videoclipului a lucrat echipa Spoiala Brothers, filmările au avut loc în câteva locații din Republica Moldova, timp de două zile si au avut-o ca protagonista pe Ana Arnaut.
„În privința filmărilor, la general nu am avut astfel de experiențe, dar mi-a plăcut. Cred că dacă nu cântam, mă făceam actor, pentru că-mi place mult poziția asta. Am avut un pic de emoții la început, mai stăteam și încordat din cauza frigului, dar cum am început să fiu eu însumi, îmi ieșea totul bine”, a declarat Radu.

Single-ul este o creație proprie, iar emoțiile pe care le trezește îi garantează artistului un viitor promițător! „Publicul meu sunt toți cei care se vor regăsi în piesele mele, ideile sunt inspirate din diferite situații din viața fiecăruia”, a spus artistul.

SHOK.md


DEC 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII