[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, David ...
Horoscop 9 august 2020. Proiecte importante și o surpriză
(video)The Motans s-a reîntors cu o nouă piesă
(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul

Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! A fost anulat zborul”

Foto: Alex Iordache

Irina Madan, designer vestimentar, e stabilită cu traiul în Statele Unite, iar recent trebuia să plece înapoi, însă zborul a fost anulat. Astfel, a dezvăluit că de trei ani „drumul spre aeroport e foarte dureros”, informează SHOK.md.

„Trăiri… În acest moment ar fi trebuit să fiu in avion, zburând peste ocean, întorcându-mă din nou la cea de-a doua casă. Ieri seara ieșeam grăbită din casă cu două bagaje pline cu lucruri necesare pentru următoarele 6-12 luni.

De trei ani încoace, drumul spre aeroport e foarte dureros pentru mine. Și ieri, ca de fiecare dată, retrăiam acea senzație de zbucium sufletesc și vinovăție, pentru că îmi părăsesc țara și oamenii care mă așteaptă și întreabă mereu când vin acasă următoarea dată. Stând pe bancheta din spate a mașinii, nu mă ajuta nimic să îmi înăbuș starea. De altfel, prefer să îmi trăiesc stările, în loc să le neg. Și parcă intenționat apusul de soare era mai frumos ca niciodată. La fel și străzile din sat – pe care alergam când eram mică – erau parcă mai luminoase, mai colorate decât de obicei. Și Chișinăul drag…

Ajunsă la aeroport, surpriză! A fost anulat zborul. Spre deosebire de zborul anulat din luna iunie, de data aceasta nu am fost anunțată în niciun fel… deși sursele mele de informare îmi confirmau zborul. M-am întors acasă, am stat în leagăn cu Maria și am mâncat din tortul pe care l-a cumpărat tata înainte de plecarea mea. Nu apucasem nici să-l gust, fiind grăbită să reușesc să-mi fac bagajele” – a spus Irina, pe Facebook.

Cristina TOMAC


IUL 3, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...