FRESH
Cum se poartă zodiile atunci când se află în preajma unei persoane ...
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...

Valeria Lungu UIMEȘTE DIN NOU! Uite cu cine a fost SURPRINSĂ SĂRUTÂNDU-SE! VIDEO//

Valeria Lungu uimește din nou – a fost surprinsă sărutându-se cu… interpretul Denis Midone, informează SHOK.md.

Denis Midone a lansat un nou single – „Mai știi” – o piesă cu un sound fresh care are în spate o poveste de dragoste inspirata chiar din realitate. Rolul personajului feminin este jucat de Valeria Lungu fosta concurenta Bravo Ai Stil, cunoscuta ca si beauty & fashion vlogger.

„Ideea piesei  „Mai știi” a fost inspirată dintr-o experiență personală, pe care am povestit-o producătorilor mei Claudiu Doru și Dael Damsa din echipa The One Records, care mi-au transpus gândurile si sentimentele sub forma muzicala si astfel s-a născut #MaiStii “, declară Denis Midone.

Imaginile videoclipului surprind povestea unei relații încheiate, dar în care încă mai predomină amintirile dintre cei doi îndrăgostiți. „Iubirea nu e veșnică oricât de frumoasa ar fi ea, uneori doar o simpla greșeala poate distruge totul….de la iubire pana la ura e doar un pas”, a menționat regizorul videoclipului, Adrian Chele.

Clipul poartă semnătura echipei noi si talentate de la Temple Pictures, echipa cu care Denis a colaborat si la clipul anterior.

SHOK.md


IUN 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII