[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
De ce fetele RESPING băieții cuminți? Dezvăluirile unei bloggerițe!
Rodica Ciorănică STRĂPUNSĂ DE GÂNDURI!: „Îmi place să zbor visând ...
Accident grav pe platoul de filmare. Tom Cruise, la pas de o accidentare ...
Bloggerița Rodica Untilă COPLIȘETĂ DE IUBIRE! Mândră de fiica sa!: ...

Vezi ce DEZVĂLUIRI a făcut! Valentina Naforniță, despre RELAȚIA cu soțul său, Mihai Dogotari: „La 16 ani ne-am cunoscut”

Valentina Nafoniță și Mihai Dogotari formează un cuplu frumos de viață, dar și pe scenă. Cei doi sunt împreună de 15 ani, informează SHOK.md.

Soprana, în cadrul unui interviu pentru Prime TV, a dezvăluit că s-au cunoscut când avea 16 ani, Mihai fiind cu un an mai mare. Pe atunci își făceau studiile la Colegiul de Muzică „Ștefan Neaga”. „Acum suntem mai maturi, mai conștienți, ne tot cunoaștem cu fiecare an”, a mărturisit ea.

Valentina a spus că, fiind ambii artiști, e destul de complicat în calitate de cuplu. „Este foarte greu din punct de vedere al timpului petrecut împreună, pentru că noi călătorim foarte mult și suntem pe scenă, la repetiții, seara doar ne vedem – obosiți, și vrei doar odihnă, nu mai vrei să discuți despre operă”, a povestit artista.

Soprana a mai spus că uneori se gândește că poate ar trebui ceva de schimbat, însă, apoi, se trezește la realitate. „Bănuiesc că în toate familiile există astfel de momente”, a adăugat ea.

SHOK.md


MAR 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...