[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii
Își dorea o schimbare și A FĂCUT-O! Stilista Xenia Bugneac: „Este ...

Victoria Lungu ȘI-A DESPĂRȚIT FIICA de iubit: „Valeria trebuia să fie măritată deja în această vară. Nu a vorbit cu mine jumătate de an…”

Interpreta Victoria Lungu are o relaţie strânsă cu fiica sa Valeria, însă jumătate de an nu au vorbit, din motiv că a despărţit-o de iubit. Ba mai mult, Valeria urma să se căsătorească, informează SHOK.md.

„Eu sunt o mamă care ştie foarte atent s-o ghidez şi ea nu simte cum îi schimb drumul. Psihologic eu o cunosc şi eu foarte atent lucrez cu mintea ei şi îi spun că uite eşti acum aici, trebuie să te axezi. Ea trebuia să fie măritată deja în această vară, toată lumea ştia. Nu sunt mândră de aceea că eu am desfăcut această căsătorie, dar eu ştiam că nu este cel mai bun lucru pentru ea să se mărite acum. Pentru că ea abia a ajuns pe val, abia a început să muncească şi dacă se mărita, evident că făcea un copil, erau alte drumuri”, a dezvăluit Victoria, în cadrul emisiunii „Iubeşte Viaţa” de la TV8.

Totodată, artista, pentru sursa citată, a spus că îi pare rău că a contribuit la despărţirea fiicei sale, Valeria, dar şi că acel băiat era bun, însă aveau drumuri diferite.

„A fost un băiat extraordinar, l-aţi văzut, l-aţi urmărit şi la „Bravo, ai stil”, pentru că a fost cu ea în emisiune a susţinut-o, doar că aveau drumurile un pic diferite. Eu am fost foarte atentă la ce cum, am dus-o aşa ca să se despartă şi până acum suferă. Da, mie îmi pare foarte rău. Dar, acum îmi dau seama că ea, acum îmi zice: „mama, mulţumesc!”. Pentru că el imediat a intrat în altă relaţie, ea a început să meargă să muncească foarte mult, e foarte invitată acum pe la toate evenimentele din ţară. Noi nu am vorbit cu ea jumătate de an, era supărată pe mine, şi pentru mine a fost foarte cruntă această experienţă. Până la urmă, ea şi-a dat seama că am avut dreptate, a avut de ales între mine şi el”, a conchis ea.

SHOK.md amintește: Valeria Lungu a recunoscut, câteva luni în urmă, că s-a despărțit de iubit, după câțiva ani de relație, și că e singură.

Cristina TOMAC


NOI 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...