FRESH
Speak a sărbătorit cea de-a 34-a sa aniversare. Ce a făcut cântărețul ...
Aliona Triboi a lansat noul videoclip la piesa: "Ce-i cu tine, lume?"
Horoscop 25 octombrie 2020. Mesaje cu subînțeles și o schimbare de ...
Cum își înfruntă fiecare zodie cele mai mari frici

Victoria Pîrău, despre CEL MAI NEBUN GEST DIN IUBIRE: „Nu puteam ieși din mașină, a venit serviciul de evacuare...”

Interpreta Victoria Pîrău are două iubiri – soţul şi muzica. Astfel, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, a vorbit despre dragoste, dar şi că va pleca într-o mică vacanţă, informează SHOK.md.

„Dragostea este încrederea şi prietenia care există într-un cuplu. Doar aşa te simţi în siguranţă, te simţi liniştit şi protejat, într-un cuvânt-iubit.

Am două mari iubiri: muzica şi soțul meu. Le iubesc total diferit, însă cu aceeaşi intensitate.

În acest an de Ziua Îndrăgostiților vom merge cred, într-o mică vacanţă, deoarece a doua zi este aniversarea mea, şi vom sărbători dublu. Mereu m-am simţit specială cu această ocazie, pentru că este o provocare frumoasă.

Cel mai frumos gest din iubire pentru mine este capacitatea de a îţi cere iertare atunci când ai greşit.

Cel mai nebun gest din iubire pe care l-am facut eu a fost cam aşa: „Eram la ţară la părinţi, şi am fost sunată de persoana iubită că are o surpriză pentru mine, o cină romantică în oraş, la Chişinău. Era noapte şi începuse o ploaie torenţiala chiar. În pofida la toate insistenţele părinţilor de a nu ma porni la drum în aşa condiţii meteo, eu totuşi am decis să mă văd cu el, să fiu prezenta la cina. Cu dificultate, recunosc că, am ajuns la intrare în Chişinău, într-o zonă unde era adunată foarte multă apă, am vazut că stau maşini blocate în apa, dar asta nu m-a oprit, şi pe lânga toate mai ascultam şi muzica la un volum destul de mare. La un moment dat, trecând prin apa am văzut că maşina nu mai merge, am rămas blocată în apa. Am tras o spaima îngrozitoare, nu puteam să ies din maşina, ploua în continuu şi apa tot se ridica, pînă a venit serviciul de evacuare, pana m-au scos de acolo eram uda până la piele, şi cu masina făcută praf. Deci clar că întalnirea noastră a fost acolo, cu mult glod, lacrimi şi soc. A fost cea mai memorabila jertfă făcută din dragoste până la acel moment”.

Perechea ideală pentru mine e persoana care e în pas cu mine oriunde nu voi merge, este cel care mă încurajează în orice decizie care o i-au, şi nu mă judecă pentru firea zbântuită care sunt.

Te iubesc e spus din suflet, şi cu cea mai mare sinceritate.

Va doresc şi vouă, dragii mei, o iubire sinceră, plină de gesturi frumoase, şi fără lacrimi, vă iubesc”, a mărturisit artista.

Cristina TOMAC


FEB 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII