FRESH
Gwen Stefani a făcut marele anunț! Artista și Blake Shelton s-au logodit
Horoscop 29 octombrie 2020. Decizie importantă în dragoste
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...

Interpreta Victoria Rașcu și-a lansat cea mai nouă piesă ȘI-N ROMÂNIA: „Este o producție muzicală realizată de o echipă internațională”

Interpreta din Republica Moldova, Victoria Rașcu, a lansat, săptămâna trecută, cea mai nouă piesă din repertorul ei – „Îngerul Meu”, iar premiera acesteia a avut loc la bine-cunoscuta emisiune matinală de la București, „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul TV Antena 1, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat, tânăra e implicată de la o vârstă fragedă în domeniul muzical.

Victoria a afirmat că avea nevoie de o piesă nouă, ce ar putea să-i ofere o nouă filă, un nou capitol în repertoriul ei. „Îngerul Meu” este o producție muzicală realizată de o echipă internațională, o colaborare cu interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și „The Master of The Sound” – sound producer din Spania. Din spusele lui EL Radu, cel care este și noul manager al proiectului, piesa i se potrivește perfect Victoriei, la nivel de caracter și personalitate.

Victoria Rașcu e studentă la Cluj, în România: „La momentul respectiv, Clujul este oraşul în care îmi petrec cel mai mult timp, acesta oferindu-mi cea mai faină experienţă studenţească. Studiez Comunicare şi Relaţii Publice şi mă bucur că pot învăţa o mulţime de lucruri utile din domeniul PR-ului”, se menţionează în comunicat.

Cristina TOMAC


MAR 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII