[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...
„La jocul din satul meu”! Cristina Ceauș SURPRINDE cu o nouă LANSARE! ...

Vlada Bernevec, după COMPETIȚIA PIERDUTĂ la „Totul pentru Dragoste”: „Uneori îmi era foarte greu…”

Vlada Bernevec, după participarea, împreună cu iubitul ei, Stas Suruceanu, în prima serie de concurenți ai reality show-ului „Totul pentru dragoste – La bine și la greu” de la Antena 1, a vorbit despre experiența de acolo și despre relația cu „burlacul” Ștefan Hamza, informează SHOK.md.

„Participarea la emisiune pentru mine și Stas a fost o experiență profesională, așa cum a și fost planificat de la bun început. Am primit o experiență puternică din punct de vedere al actoriei, nu pot să zic că a fost foarte simplu, uneori îmi era extrem de greu să intru în rol, dar cred că m-am descurcat foarte bine”, mărturisește Vlada, pentru a1.ro.

Pe de altă parte, potrivit sursei citate, iubitul ei susține că și el și-a jucat rolul foarte bine și, pentru că el a avut de muncit la strategie în timpul emisiunii, a și citit câteva cărți în cele două săptămâni în care a locuit la mansarda casei „Totul pentru dragoste”.
Se pare că amândoi, la final, în ciuda competiției pierdute, au reușit să rămână în relații bune cu burlacul Ștefan Hamza care a ales-o pe Carmen, cea care era cu adevărat unica fată singură din emisiune și alături de care acesta a câștigat cei 5.000 de euro puși în joc. „După ce am plecat din casa ”Totul pentru dragoste”, noi am continuat aceleași activități pe care obișnuiam să le facem și până la emisiune. Eu vreau să îmi continui activitatea la TV. După emisiune, eu și cu Stas ne-am întâlnit cu Ștefan, am stat de vorbă, am râs, și el a recunoscut că am jucat foarte bine. Cu Carmen, cea pe care a ales-o burlacul, păstrăm legătura, mai discutăm și dorim foarte mult să ne vedem cu toții. Am rămas prieteni după emisiune”, mai spune Vlada.

SHOK.md


NOI 16, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...