Și Ion Ceban a felicitat-o pe Maia Sandu: Ce i-a urat președintei, de ziua ei

 Și Ion Ceban a felicitat-o pe Maia Sandu: Ce i-a urat președintei, de ziua ei
0Shares

Primarul capitalei, Ion Ceban, a transmis un mesaj de felicitare președintei Maia Sandu cu ocazia zilei de naștere, scrie UNIMEDIA.info.md.

„Vreau să aduc sincere felicitări doamnei președintă cu ocazia zilei de naștere. Îi urez multă sănătate și să fie în slujba cetățenilor Republicii Moldova”, a spun Ceban în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale.

Îi urez sănătate, dar ar fi bine să-și ia tot partidul și să plece peste ocean, unde se simte bine”. Astfel a felicitat-o ex-președintele țării, Igor Dodon, pe șefa statului, Maia Sandu, care își sărbătorește, astăzi, ziua de naștere. „Maia Sandu se simte mai bine, mai fericită printre străini, atunci când pleacă în afara țării, atunci când îi bat din palme și dau medalii prin diferite capitale europene”, a spus Dodon în cadrul emisiunii UNInterviu pentru UNIMEDIA.

Și deputatul PAS, Radu Marian, i-a adresat un mesaj de felicitare șefei statului, Maia Sandu, care împlinește astăzi 51 de ani. „Vă felicităm cu ziua de naștere, vă apreciem pentru curaj, profesionalism și pentru modul în care conduceți Republica Moldova”, a spus Marian

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, își sărbătorește astăzi, ziua de naștere. Șefa statului împlinește 51 de ani.

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md