Simona Halep a anunțat că mai joacă tenis „încă doi-trei ani”. Ce schimbare majoră vrea să facă

 Simona Halep a anunțat că mai joacă tenis „încă doi-trei ani”. Ce schimbare majoră vrea să facă
0Shares

 Simona Halep și-a dezvăluit toate planurile, în cadrul unei conferințe de presă ținută la Cluj Napoca, cu ocazia turneului de tenis Transylvania Open WTA 250. Celebra sportivă a spus că vede ultimele meciuri din acest an ca pe un bonus întrucât revine după o accidentare gravă şi a dezvăluit că vrea să mai joace în circuitul profesionist încă doi, trei ani, maxim, scrie SHOK.md.

„Nu simt presiune din afară, nu simt presiune nici din partea mea, anul acesta a fost o accidentare gravă, acum este ca un bonus… Am şansa la un bonus, de a mai juca câteva meciuri anul acesta… Mai am de jucat doi, trei ani, cu siguranţă voi juca (la Transylvania Open-n.r.) dacă voi fi aptă”, a declarat Simona Halep, potrivit impact.ro.

De asemenea, jucătoarea de tenis a anunţat că în 2022 va încerca să joace mai agresiv, să fie mai rea pe teren.

„Ne gândim un pic la cum am jucat în 2013, jucam mai agresiv, o să adaptez la ce am jucat până acum, dar vreau să progresez, să lucrez la agresivitate un pic de la o săptămâna la alta intră în mine acest joc…. terminăm turneele de anul acesta şi vom face un plan”, a mai spus Simona Halep în cadrul conferinței de la Clu j Napoca.

Simona Halep a dezvăluit faptul că s-a obişnuit cu restricţiile din timpul pandemiei de coronavirus şi a precizat că acestea nu-i afectează performanţa din teren.

„Este un mod de a trăi, fiind vaccinată nu am prea multe reguli, trebuie doar să mă testez, acum mi se pare că este un mod de a trăi şi l-am acceptat” , a explicat Simona Halep.

0Shares