Soare și cer parțial noros: Meteorologii prognozează o zi stabilă și plăcută

 Soare și cer parțial noros: Meteorologii prognozează o zi stabilă și plăcută
4Shares

Astăzi, Moldova se bucură de o zi predominant însorită, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea să rămână uscată, cu o probabilitate foarte scăzută de precipitații.

Ziua de astăzi începe cu temperaturi plăcute, care vor atinge un maxim de 28.5 grade Celsius și un minim de 13 grade Celsius. În timp ce soarele răsare la ora 6:13 dimineața, temperaturile vor începe să crească treptat, ajungând la valori confortabile spre mijlocul zilei.

Cerul va fi predominant senin, cu ocazionale înnorări temporare, dar fără semne de ploaie. Pe măsură ce ziua avansează, temperaturile vor atinge punctul lor maxim, iar cerul va deveni parțial noros spre seară, cu o ușoară creștere a probabilității de precipitații.

Mâine, temperaturile vor scădea semnificativ comparativ cu astăzi, cu un maxim prevăzut de 20.5 grade Celsius și un minim de 11.2 grade Celsius. Se așteaptă ploi moderate, cu o probabilitate de precipitații de 84% și până la 9 ore de ploaie pe parcursul zilei.

Poimâine, vremea va continua să se răcească, cu temperaturi care vor scădea și mai mult, atingând un maxim de 13 grade Celsius și un minim de 9.4 grade Celsius. Se preconizează ploi moderate, cu o probabilității de precipitații de 81% și până la 14 ore de ploaie.

4Shares

Aura Mereuta

https://shok.md